Jump to content
GIGN Forum

Telefons Rastijam :)


rusty
 Share

Recommended Posts

es sāku skatītites sev jaunu telefonu, pa cik pašreizējais se750i sācis brukt nost (nevar uzlādēt utt). tākā drīzumā vajadzētu paņemt jaunu.

tikai ne iphone. nepatīk :)

sony vai htc.

likās, ka Sony Ericsson Xperia varētu būt ok. laba cena. bišku ūdens izturīga. galvenais arī, ka nav fucking tabletes izmērā.

bet nu tomēr. sen nesmu ņēmies ap telefoniem. tāka interesē vel varianti ap 250ls.

Link to comment
Share on other sites

paldies nē. man gribās lai vel tās programmas var palaist, kur parāda kur menti ir utt - kr4 citi šoferi saliek visu info. latviešiem kautkāds prikols bij. aizmirsu. reāli viens no iemsesliem pa cik visur radari, tad to ar vajag.

\P.S man vel ir ejoša nokia 3200

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Lietoju Galaxy SII vairāk kā pusgadu. Darba e-pasti, nets, daudz zvani un īsziņas. Esmu vairāk kā apmierināts, ir viens gļuks kas ir visiem Galaxy, t.i. izej no visām programmām nospiežot vienīgo "cieto" taustiņu un izmetās voice control. Pa retam tā parādās.

The same , bet pedeja laika ir sacis glukot :D , itka aplikaciju nav tik daudz !

Link to comment
Share on other sites

JOOO! Man arī Lumia 800. Telefons super. Kvalitatīvi nostrādāts, krītot zemē neplīst un pats galvenais - izskatās labi un nav fcukin galaxy vai iphone. Tiešām jūtos atsķirīgs izvelkot to aparātu. :P

Kas pietrūkst? Wzas vai kā to sūdu sauc, kur var redzēt mentus mapē. Bet tā pat to neizmaottu, jo man ir lētais bita 3.5 tarifs, un ar to knapi pietiek darba epastiem un pārējajam šitam (50MB - cmon lol nav diezgo daudz). Toties ir Nokia Drive, labas kartes!

Ņēmu no rokas jaunu par 170Ls. Ja būtu jāņem par 250Ls, tad drošvien svērtos uz Galaxy S2, jo tomēr pārbaudīta manta.

Atgriežoties pie Lumia - ir daudz lietas, kas besija, kā bijušajam Nokia lieotājam (kaut vai tas, ka nevar visu easy sinhronizēt no vecā telefona), bet es šo telefonu izvēlējos dēl outstanding izskata un Nokia branda. Bača pie moderate lietošanas tur 2 - 3 dienas. Esmu ļoti laimīgs, jo man nav smirdīgs andoird (izklausos gandrīz kā apple fanboijs, ne?! :D )

Beefs

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Beef + daži mīnusi:

* blūtūts nav starp telefoniem

* nevar vnk melodiju uzlikt kā zvana signāļu, vajag saīsisināt..

* galerijās, bez datora pats pilnībā neko praktiski nevar darīt

* praktiski viss ar mediju failiem notiek tikai caur datoru..

* no interneta nevar lejupielādet dziesmas utt.

untt..

Gaidu 7.8 updeitu, varbūt tad būs kaut kas jaukāks :S, bet nu šie ierobežojumi tiešām nedaudz iebesī dažreiz..

Nav tas pats, kas bija, kad bija E71, praktiski visu varēju caur telefonu :D

Bija ideāla aplikācija X-plore, bet nu šitam pie failiem manuāli un kaut ko pārsūtīt vispār nevar tikt

Link to comment
Share on other sites

Nez nez,, kontaktu sinhronizācija taču notiek caur bluetooth. Bet nu principā piekrītu, ka ir lietas, kas vēl pietrūkst. Bet nu man kā parastam geekam laimes pietiek. epasti sinhronizējas, kalendārs ar microsoft outlooku arī un gps strādā - woohooo :D (ah jaa un tas derdzīgais modinātāja signāls)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Man te labaakais draugs Arii sataisijies pirkt telefonu. Taa ka pats lietoju aabolu, protams, ieteicu ari vinjam, jo nekad ne ar vienu telefonu nav bijis tik drausmigi neinteresanti. proti, tikko kaa panjemu rokas es vienkarshi uzreiz vareju vinju jau lietot. zinaju kur, kas atrodas, vienvardsakot nebija nekas jadoma un jameklee. un taa ir aifona gjenialitaate. dievinu.

Jau vairakas reizes esam bijushi carphone warehouse veikalaa chamdit un skatities visus jaunakos modelju, gan nokia, gan SE, gan samsung, gan htc.

Man teiksim atblokjejot taustinjus htc telefonam un redzot ka grafika jau gandriiz iebremze no tik elementara uzdevuma vairak vinjus nemaz negribejas aiztikt, kautgan - kalendaars ir perfekts, nav vardam vietas.

Samsung - nu i nafig taadu milzeni. ( s III)

nokia - it' s just shit. <C> Trevors - pardevejs carphone warehouse

Tas pats trevors ir super gudrs vecis kursh tur strada entos gadus, un nav tukshh dirsejs IMHO, man ir daudz stastijis par funkcijam, plusiem un miinusiem starp visiem jaunajiem, no vinja teikta var droshi saprast, ka nokia ir sabraukusi auzaas ar lumia, samsung - ja apmierina kirpichs kabataa , nekada vaina. SE, tie kas lieto, tie lietos ari turpmak, bet uz SE pariet nav jeegas. HTC shvaks no jebkura audio viedoklja, bet prasts un stabils kaa kiegjelis. Blackberry = facebook

Link to comment
Share on other sites

SE, tie kas lieto, tie lietos ari turpmak, bet uz SE pariet nav jeegas. HTC shvaks no jebkura audio viedoklja, bet prasts un stabils kaa kiegjelis. Blackberry = facebook

num es jau diezgan sen dzīvoju tikai ar SE. patīk un nepieviļ :)

tik tagat nesaprotu ko beefs tur teica, ka teiksim šim nav tas wzas. tas ir tikai uz āboļiem?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...