D00M Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Viss ir virsrakstā pateikts - kā lai tiek no šitās slimības vaļā? Izmēģināju visādas kreisās programmas, bet nekas nepalīdzēja. System restore īsti nav vēlmes taisīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 restore arī nepalīdzēs. diemžēl neesmu mājās, man ir viena programma, kura man jau ir ļoti labu laiku, kura atbrīvojas no šīs problēmas. CW saucas. tā vismaz man atmiņa saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/WGA-Remover.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 12, 2012 Author Report Share Posted August 12, 2012 Tūbija neizmēģināju, bet tiku galā...no visiem WAG noņēmējiem nšit pats pēdējais nostrādāja...to pat caur youtube atradu (lol). Anyway, var slēgt ciet, bet, ja vēl kādam rodas problēma, varu iemest linku (ja sameklešu) vai aploadot kaut kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Instalējot windowsu vajag padarīt oficiālu , lai tā sūda nebūtu. Tas arī ļauj uzmest mūžīgos Security Essentials un citas lietas. Kā to izdarīt , meklējiet internetā - es vienmēr tā daru. Edited August 12, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts