LaukuAviize Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 cik maksās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 bij ap 20ls, tātad zem 30 eināriem. šis krekls der, var pat uz klubu aiziet un GIGN pareklamēt ja vel kāds sūta, es laikam piedalos. individuāli negribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 tur varētu arī kādu citu memeface iebāzt. Worm iedod psd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 es diemžēl nevaru atrast psd nav arī saglabājies liela izmēra png/jpg... karoče viss ir slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Kādā izmērā vajag lielās bildes? Es pamēģināšu pa jaunu uztaisīt. Kādi tur vēl noteikumi lai laba apdruka sanāktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Odinj tev kaut kas ir sanacis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Šis tas top.. Rīt pēcpusdienā vajadzētu būt gatavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 ideāli ja ir vektorgrafikā ( .ai vai .eps ) ... bet der arī jpg/png ar izmēru ~ 2000x2000 reku download ilustratora (AI) formātam: http://www.freevecto...ll-face-vector/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Diezvai es tagad sākšu apgūt vektorgrafiku Laikam nāksies izlīdzēties ar tiem pašiem .jpg Ir vispār iespējams drukāt melnbaltas bildes un foto virsū? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Gaidu ar nepacietiibu vajag mums pieklajigi apgerbties Vajag kaut ko ko varetu ari pec gadiem 3jiem taisiit augshaa, lai nav tie stili jamaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Izveidoju astoņus variantus šāgada GIGN krekliem. Aizmuguri nezinu vai vispār vajag. Varbūt uzlikt tur vienk. www.gign.lv vai arī kaut ko specifisku. 1. You mad? 2. Seems legit 3. Like a boss 4. GIGN please 5. The GIGN is a lie 6. Cool party bro 7. Legen-dary 8. Party like a champion Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Faking nice. Malacis, Odiņ Līdz kuram jāpiesakās krekliem? Vai arī pasākums individuāls? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 ir ok. pat nevaru izdomat, kuru gribu. un ja, tie pashi jautajumi kas naudiņai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Nuuu es netaisijos njemt kreklu, bet nu kapteina kreklu butu neprats nepanjemt Nu man gan liekas ka vajadzetu kaut ko no cs temas virsu... Sakas gign ar cs, labs ap vidu bija tf, bet tagad atkal populari ir cs (css, go), ta ka pie ta ari vajadzetu pietureties ta kaa. Bet ja visi njem kapteinja kreklu, tad es ari Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Piesakos uz Bārnija kreklu. Bet gribu sieviešu variantu, tāpēc, kad zināsiet, kur pasūtat, dodiet ziņu - izvēlēšos, no tā, ko viņi pedāvā, uz kā var uzmest virsū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Ja kapteiņa kreklam uztaisītu krāsaino versiju, tas būtu nereāli ahujenna Varbūt ar viņu? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Odinj tu ir zveers !!!! Kapteina kreklu nepanemt buutu noziegums, bet tas Baarnija krekls arii vnka wesome, kapec tik daudz izveles iespeeju, ODINJ !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 jā.morganu ar gribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Saša, KUR IR SAŠA??? Enīgej, forši krekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Faking nice. Malacis, Odiņ Līdz kuram jāpiesakās krekliem? Vai arī pasākums individuāls? Tu Pedo kreklu cerams njem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Pedo krelkls ir reali stiligs. Saigat ar kapteina krelku.. lol - staigajosha reklama un tev par to nemaksa - tad ko talak? Maxima bikses un RimiDas botas?? Beefs Ouu.. btw pedo krelam deretu wife-beater variants.. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ouu.. btw pedo krelam deretu wife-beater variants.. beefs Van not included. Mustache and aviators are a must. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Odinj, kaa mes tos kreklus varam uztaisit, vajag masterplaanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Nu sūtiet naudu wormam, viņš sataisīs kreklus uz pasākumā atgādās. Cik sapratu viņš jau piedāvājās visu nokārtot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 meh, ļoti gribas kreklu, bet šaubos, ka lācis piekritīs man viņu atsūtīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now