creepy`s Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Informācija par sevi: Vecums; 20 Nodarbošanās; bezdarbnieks, aktīvi lasu mellenes Brīvajā laikā nodarbojos ar thai box. Pieredze CS/CSS/TF2; CS spēlēju jau 5cus gadus, aptuveni. Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? tiks izbanoti vairums čīteru, kurus atpazīšu.. Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; kā kuru reizi, ja serverī ir tauta, tad varat manīt kautvai 8:00 no rīta. Linki uz spēlētaju statos; es status atradu tikai pub/war3/csdm, bet serverī esmu #3 rankā [zinu ka tie nav psyhostats] OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Nav, piesakos lai palīdzētu, nevis pagarinātu desu. + šobrīd ir svarīgākas lietas, kur likt to pašu 1,5ls Zinu, ka tie posti ir maz, ka nodotie čīteri ir tikai viens, pāris esmu nodevis picasso serverī, un, ka nav adminu kas mani ieteiktu, bet es serverī vispār divus adminus tikai esmu redzējis, SexySaxMan un picasso. pieredze uz GG adminēšanu: gopro gungame serverī, mostwanted gungame serverī. Ceru, ka saprotiet, cik ļoti Jums tur adminus vajag. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Bez reģistrēta nika, acc nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 visas prasības, kas tiek prasītas ir neievērotas - nika nav, postu nav, aktivitāte forumā - 0 kur ir admini, kuri tevi rekomendēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mcaa Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Domāju, ka pub'eri var te nelikt anti vai rec. Jums nav nekāda zināšana par gg. GG serverī ir 2 admini - picaSSo un SexySaxMan - vispareizāk būtu tieši viņiem ļaut izlemt. BullsEyE +. Pease! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Nu, tiešām, sāksim jau ar to, ka nav visu prasību. Un otrs lielākais punkts ir tas, ka atgādināšu Tev par to, kā Tu man soliji, ka es palikšu bez tiesībām jo izkikoju Tevi par baga lietošanu (par ko mēs kikojam visus spēlētājus tajā mapē). Cik atceros, arī ar picaSSo Tev bija konflikts par šo pašu tēmu, tāpēc ANTI!!! + Tevi serverī šī pus gada laikā esmu manījis salīdzinoši maz, tikai pēdējā laikā esi palicis aktīvāks. Edited July 18, 2012 by SexySaxMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Domāju, ka pub'eri var te nelikt anti vai rec. Jums nav nekāda zināšana par gg. GG serverī ir 2 admini - picaSSo un SexySaxMan - vispareizāk būtu tieši viņiem ļaut izlemt. BullsEyE +. Pease! es arii biezhi vien kaadu nekjiitro kokjeru gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 es arii biezhi vien kaadu nekjiitro kokjeru gg Kaut kā neesi manīts pie mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 visdriizaak tad tu peedeejo divu nedeelju laikaa (aka pirmaas 2 juulija nedeeljas) vainu nespeeleeji, vai arii vnk nesagadijies vienaa laikaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 visdriizaak tad tu peedeejo divu nedeelju laikaa (aka pirmaas 2 juulija nedeeljas) vainu nespeeleeji, vai arii vnk nesagadijies vienaa laikaa Nu jā, visdrīzāk laiki nesakrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
creepy`s Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 (edited) NU come on, mapē gg_hideout ir speciāli iebūvēta tā kaste vidū, atvērti sāni, un speciāli logi uz abām pusēm, lai var redzēt enemy, kas par BUG? pameklēju internetā, tas nav BUG. Sexy, nu ja, ka solīju, jo tā nav mapes kļūda, bet tu mani sodi dēļ mapes, par to, kāda viņa ir uztaisīta. Manis pēc nepiešķiriet to acc, bet ceru, ka esat pamanījuši cik bieži admini tiek izsaukti uz gg serveri, un, cik bieži viņi atnāk. Nav prasību, un, forumā parādos tikai tad, ja zinu ka esmu sastrādājis ziepes izvēle ir Jūsu rokās, skatieties paši, vai GG jums ir nepieciešams normālā līmenī. Patreiz serverī atkal speedhack`eris, adminu nav, kautvai uzsaukti ir. Edited July 18, 2012 by creepy`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Nu cik esmu novērojis reti kurš spēlētājs zin par tādu iespēju tajā mapē, līdz ar to - vienojāmies ar picaSSo, ka kikosim ārā tādus spēlētājus, kas lien tur. Jebkurā gadījumā, tu vari rakstīt ko gribi, taču es savu viedokli nemainīšu - vajag domāt ko runā. Prasības ir, palasi - http://www.gign.lv/f...-gign-serveros/ Biju es pusdienojot iegājis serverī pēc izsaukuma, nekāda čītera tur nebija. Nevajag visu dramatizēt sakot - cik bieži ieiet admini serverī pēc izsaukuma. Mani novērojumi liecina par to, ka 50% gadījumu, kad kāds no spēlētājiem lieto /calladmin komandu - kļūdās, vai vienkārši savas vājās spēlētprasmes dēļ domā ka visiem pārējiem ir čīti. Un es neteiktu ka GG mums ir nenormālā līmenī, ja tā būtu tad tur neviens nespēlētu. P.S. Tu tā arī neko neatbildēji par tavu pavadīto laiku serverī - Kā tad tur īsti ir? Edited July 18, 2012 by SexySaxMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
creepy`s Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 (edited) laiks ir pavadīts pietiekoši, dienā nospēlēju aptuveni 3-4h.. nu, tas ir apsveicami, ka Jūs izdomājat spēles un mapes noteikumus ir, ir prasības, tik es apt status uz GG serveri atrast nevaru, tad kā lai izpildu prasības???? par čīteriem: es reti kad kļūdos, ja saucu, tad 80% ka arī būs. vienīgais, ko varu izpildīt, laikam, ir regnick. nedēļu? tu varbūt pats nedēļu esi serverī rādījies Edited July 18, 2012 by creepy`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Nu nedēļu paspēlējot pa 3 - 4h nebūs nepieciešamās stundas. Statu linka iekopēšana nav vienīgais prasību punkts. Edited July 18, 2012 by SexySaxMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
creepy`s Posted July 25, 2012 Author Report Share Posted July 25, 2012 Nu, tiešām, sāksim jau ar to, ka nav visu prasību. Un otrs lielākais punkts ir tas, ka atgādināšu Tev par to, kā Tu man soliji, ka es palikšu bez tiesībām jo izkikoju Tevi par baga lietošanu (par ko mēs kikojam visus spēlētājus tajā mapē). Cik atceros, arī ar picaSSo Tev bija konflikts par šo pašu tēmu, tāpēc ANTI!!! + Tevi serverī šī pus gada laikā esmu manījis salīdzinoši maz, tikai pēdējā laikā esi palicis aktīvāks. Nu ja, mani banoja divas reizes, par šo pārkāpumu, bet redz admins, gan var lekt un "BAGOT" uz nebēdu. Tad cik noprotu, tas vairs nav bug? Tad jau tavam ANTI nav pamata ne? http://www.bildites.lv/viewer.php?file=n0iatapla9t0qsw2xojs.jpg Picasso fuj fuj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Manam ANTI ir gan pamats, par tavu lielo muti, jeb draudiem - es tev jau vienreiz teicu - es savu viedokli nemainīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Nu tad pagaidām nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts