GooD`MeN Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Reali pagajushi 2gadi un Lattelecom maitas izdomajushi man uzcelt cenjiku pa optisko internetu(100mb/s) no 11.99 uz 14.69Ls es piekashu netaisos maxaat 3ls vairak .. Doma pariet uz 50mb/s (9.99ls) vai reali vares just atruma atskjiriibas? Kaut vai interneta lpp atverot vai CS spelejot? Vnk esmu taa pieradis pie tiem 100 Agraak gan bija tikai 10 mb bet tas bija pirms 2viem gadiem Uz ko man reali atrums samazinaasies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Tikai uz lejupielādi. Rēķinies, ka maksimums varēsi izspiest apmēram 5mb/s nevis ~10mb/s. Cs pietiek pilnībā ar 2mbit, paralēli vēl sērfojot internetā. Lapu atvēršanā arī neredzēsi nekādu pamanāmu atšķirību. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Nu man taapat nekad no Kinozales vai no citaam lpp kachajot nav bijis lielaaks cipars pa 6mb/s , tatad principaa es neko nejutishu>? Noteikti ka tikla karte nevelk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nu ja tev pofig, vai filma/jebkas cits kačājās vismaz DIVREIZ lēnāk kā parasti, tad go for it, searčošanai/youtubei/spēlēm tas neko daudz nemainīs. Es esmu pieradis pie tiem 100 un gribētu 200, tikai žēl tās naudas un vajadzība nav nemaz tik akūta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 a nafig tev vispār ltc netu? paņem balticom (nevis baltcom) , nesen tieši bij atnākušas 2vecenes no tā kantora un stāstīja ka jauns pieslēgums kkāds mega ātrais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 a nafig tev vispār ltc netu? paņem balticom (nevis baltcom) , nesen tieši bij atnākušas 2vecenes no tā kantora un stāstīja ka jauns pieslēgums kkāds mega ātrais. Man Liepaja varbut tada balticom nav? Un kas vainas ltc optiskajam internetam? SERVISS vnk super, internets arii vnm ir.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 nu es nez, es nesuudzos, jaa paceela pa ~4 latiem man OPTIKA 3 + ipTV, bet papildus es sanjemu bez maksas iTV + bezmaksas wifi visaa latvijaa. Piedevaam tu pats saki "SERVISS vnk super, internets arii vnm ir", tad tev paliek zheel tos 3 ls? Pameegjini vnk vienaa vakaraa neizdzert 2 alus pie baara letes un vareesi apmaksaat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now