Mashenka Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 2 jautājumi! 1) Domāju sākt viedot KZ mapi , bet nekur nevaru atrast kā izveidot gan starta pogu, gan beigu pogu un taimeri. Lūdzu palīdzat, pasakat kā 2) Mans VHE ir uz zhlt un draugs saka ka tas ir sūdīgs un ka vajg izmantot citu, jūs varat pateikt kā to progu vai kas tas ir sauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 jajau tev nepatik vhe un zhlt kurus izmanto visi un cik noprotams tad tu par ar tiem neproti apieties un gribi lai visu ielej ar karoti smadzenē tad seko šiem norādījumiem nospied "new game" tad kad ielādējas kāda kz karte, atver konsoli un raksti "new map "nosaukums" un sāc zīmēt un krāsot sienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashenka Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 Čali man ne līdz jokiem. Man patīk taisīt uz VHE bet draugs saka ka zhlt baigi serveros lagoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 (edited) nu tad saki čalim ka nopirksi vairāk ramu un cietos diskus cmon neesi aksts, es kartes taisīju pirms vairākiem gadiem, tiesa gan tikai kā tādu ieskatu, kā tās lietas darās, lieto googli uzdod tur jautājumus, un ja nesanāk izpildīt atrastās atbildes, prasi šeit kā to pareizi izdarīt, nevis bļauj ka gribi bet nezini kā.. tas ir tāpat kā iet pie daktera un bļaut "dakter man sāp, izārstējiet" dakteris" kas jums spāp?" tu "man sāp!!!" un dakteris pasaka "GTFO " Edited July 10, 2012 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 1) Tepat forumā kādreiz bija, jāmeklē. Ja nav, tad googlē pavisam noteikti būs. 2) Ja māki taisīt ar ZHLT, tad nekas cits nav nepieciešams. Ja nu tomēr, tad šeit. Nezinu vai tas ir jaunākais neoficiālais updeits, bet tajā forumā jābūt, pats nekad neesmu lietojis, jo nav nepieciešamības, bet, protams, tas ir labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mashenka Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 Guski es pa Google esmu meklējis ņi*uja nēsmu atradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 (edited) Še. Lai kaut ko atrastu, pa priekšu ir jāzin, kā to sauc. Timecounter. Vai arī šeit meklē. Edited July 11, 2012 by GuskiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now