Jump to content
GIGN Forum

Fanarello


ARCHEBALDS
 Share

Recommended Posts

tas pats virscnieks piereģistrējies ir pirms divām nedēļām un ir jau admins :D ne sūda nezinu, kas tur ir jāzin?

kaada tev starpiiba kad vins pieregistreejaas? vins jau sen speelee gign serveri un normals sakariigs calis ko nevar par teviim pateikt... un ne tu te izvelies kas buus admins un kas nebuus..

un vispar kaada jeega tev te spamot? augstaak ir rakstiits ka bans paliks..

Edited by You Use Drugs?
Link to comment
Share on other sites

Nopietni jūs domājat ka tur ir wh? Varbūt tākā derētu paīsināt tādā gadījumā adminu rindas, ja nespēj normāli izskatīt sūdzību? Sadod te acc visiem 11 gadīgajiem puišeļiem kuri tikko piereģistrējušies un domā kāpēc dienā ir vairāk nekā 5 sūdzības.

Ko tu te peries, ej spēlē uz taviem iepriekš minētajiem lauku serveriem vai pērc unban, nevienam nav intereses stundām diskutēt cik tizli vai stulbi ir admini un par to cik apdāvināts un jauks esi tu :)

Edited by maizesemene
Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot, neteiktu, ka tur ir wh. Pēc skaņas/loģikas var izskaitļot, kur tie pretinieki ir tur. Varbūt, kāds no adminiem, kuri spēlējuši arī citas kartes kopā varētu no tās dienas iemest vēl kādu demo?

Turklāt, par to, ko ir iespējams pamanīt, ko ne, nevar tīri objektīvi te spriest, jo katram tas ir citādāk - monitora izmērs, gaišums/kontrasts, spēles izšķirtspēja..

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, bans jāņem nost arī šeit pēc iespējas ātrāk, tūlīt jau 1mēnesis būs. Pirmās kartes minūtes labi nospēlēja, vēlāk apsauca adminu, varbūt tas arī izprovacēja spankiju uz banu. Bet visā visumā, nebija īsti aizdomīgu momentu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...