Cereza Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Man ir nomiris PC, pie vainas dzelži (manuprāt), man nav ne jausmas, kur, lai viņu nes, lai noteiktu, kas tieši ir nomiris un ko vajag darīt/mainīt. Pagaidām aizdomas ir uz mātes plati, bet man negribas pirkt jaunu pirms es nezinu, vai tā tiešām ir. So - kur var nest un cik man tas maksā. Vai arī - vai nav kāds, kas rubī fišku un par atlīdzību (naudā un graudā) var uzmest viņam aci pie manis. UPD: Kaut kāds apskats - problēma ir sekojoša, es ieslēdzu PC un tā, viņš kinda sāk darboties, bet uz monitoru nekāds signāls neaiziet, pats monitors pieslēgts citur, strādā. Kas ir darīts: 1) iztīrīta kaste 2) nekas neizskatās sadedzis 3) kad izņem RAM un videokarti un ieslēdz PC nekas nepīkst. arī ar tikai videokarti nepīkst utt utjpm. vairāk man nav nekā, ko es esmu izdarījusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Ar neko neizņemtu pīkst? Mātes platē nav video izejas, kur pieslēgt monitoru un notestēt bez video kartes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Ar neko neizņemtu īstenībā arī nepīkst. Ām, man šķiet, ka video izejas nav, bet es neesmu pilnībā droša. Visticamāk, ka nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Tev piepūšamais matracis ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Tev piepūšamais matracis ir? Atved šņabi, salabo datoru, es varu uzzīmēt matraci p.s. a nafig Tev viņu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicksame Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 (edited) -)Varbūt bojāts ir Power Supply? Tā darbību var viegli pārbaudīt, bet tas ir diezgan bīstami. -)Ir kāds lieks HDD, kuru ielikt un pārbaudīt? Varbūt HDD nosvilis. Edited July 5, 2012 by sicksame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Nu nē, neizskatās, ka kkas būtu nosvilis Te ziepītī nav nekur, kur aiznest un iedot pārbaudīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Bija aiz IKI mazā uz skolas pusi pagalmos kaut kāds kantoris... nezinu cik uzticams Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Pirms čeko pīkstēšanu, jānoskaidro vai uz plates vispār pīkstulis ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Kāds Tev videokartei slots? Man viena mājās mētājās, bet neatceros kas pa slotu tai derēja. Vakarā iekakāšu te vēlreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Videokarte nomainīta, kompis dūc kā bitīte un tā. TC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts