Kiwix Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) Tēvam tuvojas dzimšanas diena un viņš jau sen grib GPS. Pats esmu tikai dažus 'spaidījis' un nezinu, kurš labāks. Kādi ieteikumi, kuru pirkt, ieteicams arī pamatot? (cena ~100ls) PS. nav aktuāli, lai tur būtu kaudze multimediju fīču. Edited July 2, 2012 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 iespējams, tā tieši atbildi mans pousts neiedos, bet ja nu kas, tad http://gpsunderground.com/forum/ ir viens baigi labais forums par visiem gpsiem and shit.. ja atbildi neatradīsi šeit ( es šaubos, ka atradīsi), tad tur noteikti, ka atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Ja pārsvarā navigēsies Latvijā, tad skaties ar Navteq kartēm. TomTom izmantotās TeleAtlas nav tik detalizētas. Par navishop.lv ir dzirdētas labas atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 paldies, tālāk gan jau pats tikšu skaidrībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now