ModeratO Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Lieta tāda, aiznesu telefonu uz vietējo Rēzeknē telefonu servisu. Pateicu ka jānomaina telefonam mikrafons, jo ir bijis radies mazs kontakts ar ūdeni, kura dēļ mikrafons nedarbojās kā vajag... Tad nu šodien pazvana, saka ka telefonam nestradā ekrāns un par to būs vēl japiemaksā Ls 20... Tad nu man jautājums, ja es savu telefonu esmu nodevis remontā, un ja viņu vainas dēļ tiek sabojāts mans telefons, vai es varu piedzīt kādu kompensāciju or smth? Sry, rakstu no ipad, slinkums labot gramatiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 ekrans pirms tam stradaja? Kviits ir kaut kāda? Ja atbilde uz jautaajumiem ir NEGATIVE! tad neko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 ekrans pirms tam stradaja? Kviits ir kaut kāda? Ja atbilde uz jautaajumiem ir NEGATIVE! tad neko. Jā, ekrans pirms tam darbojās ideāli. Jā ir kvīts, uz kuras rakstīs defekts kas būtu jānomaina...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Lol! Ej pakaļ telefonam, neko nemaksā un uztaisi škandālu. cmon - nestrādā ekrāns. Kas būs nākamais, ko viņi tev zvanīs un teiks, ka nestrādā (ak - kādam citam telefonam vajadzēja tādu detaļu)? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 viss tad zaibis, ja ekrans nestrada, tad lai arii maina par savu naudu, kviiti rokaa siem nedod nu katra zinjaa serviss ir ieberzies(pasu kludas del kaut ko sabojaja, liikas rokas etc.). Lohus kjer gan jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 telefons saplisa , jums bus japerk jauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruSh Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Taisi škandālu,bieži šitās mazās firmas ķer uz mulķi. do it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 man tas pats bija arī principā Rīgā, kompānijā Evelatus vai Evelats, hvz kā tos draņķus sauc, aiznesu telefonu ar bojātu ekrānu, pēc 2dienām zvana un saka, ka skaņas telefonam arī neesot, es šokā tipa - WTF?! man viss strādāja pirms nesu pie jums, ekrāns vienīgā figņa kur bija pāris pikseļi iztrūkuši, šie tipa mēs neko nezinam. Ok aizgāju uz aizsardzības dienestu ar visu kvīti, iesniedzu sūdzību pēc 2 dienām piezvanija no tās kompānijas un pateica - piedodiet mēs sajaucām telefonus, jūsu telefons ir salabots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Viss kartibā,aizgāju uz kantori kārtigi palamājamies ar īpašnieku un dabūju ko gribēju... beigās salaboja man telefonu + ielika jaunu displeju.=D Čalis gribēja man ieskaidrot ka es esmu atnesis jau tādu telefonu, un skaidroja ka telefons ir pabijis ūdenī korozija uzreiz neparadās telefonam.... Žēl ka es viņam nemeiģināju noticēt, jo man cik telefoni ir bijuši ūdeni, viņi vinemēr ir strādājuši un nebijis problēmu.... ^ ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Vispār jau tā arī ir, ja telefons bijis ūdenī, viņu var pavirši izžāvēt un viņš ies, bet mitruma skartās vietas ar laiku sāk rūsēt, kur nav kārtīgi izpucēts ar spirtu, un noklājās pēc laika, jeb bojājumi sāk paātrināti radīties viens pēc otra. P.s. neizzīdu no pirksta, sencim tā noklājušies kādi 3-4 telefoni, servisā tieši to pašu teica un tā arī bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Kā murdziņš jau rakstīja, nav zvanīts, ka serviss tevi appist mēģināja. Paša noškai pēc sirsnīgas salīšanas bija līdzīgi- kinda viss gāja, pēc mēneša atteica kamera, vēl pēc laiciņa- ekrāns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Vispār jau tā arī ir, ja telefons bijis ūdenī, viņu var pavirši izžāvēt un viņš ies, bet mitruma skartās vietas ar laiku sāk rūsēt, kur nav kārtīgi izpucēts ar spirtu, un noklājās pēc laika, jeb bojājumi sāk paātrināti radīties viens pēc otra. Nu jā, bet cmon, kapēc visas problēmas sāk rasties tikai tad ka aizved uz remontu? + korozija tā uzreiz neparādās, lai arī izjauktu un saliktu par jaunu telefonu visam jastradā, bet ja ko sabojā remontēšanas laikā un novelt vainu uz koroziju nav skaisti... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Man Rīgā vienā kantorī bija tāpat. Man negāja kamera, iedevu šiem taisīt un beigās displejs nojuka. Pateica, ka tā ir korozija & shit. Vēlāk pats izjaucu telefonu pa detaļām un nekādas korozijas pēdas vispār nebija, viss spīdēja kā jauns iekšā. Vēlāk jau tur procis nodega & viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now