ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 ciinos saulojoties... man reali labak patik ziema, bet trakajaa saulee es keru iedegumu tapat... Kapec viriesiem vajag sexu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 (edited) Jo mēs esam dzīvnieki! Dzīvniekiem vajag sexu! Vai tu kādreiz esi mēģinājis atcerēties kādā pozā esi aizmidzis un pamodies? Edited July 8, 2012 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 ir gadiijies [man likas, ka es vienigais taa daru] Miiljaaka Džastina Biibera dziesma [obligaati viena] Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 jaunā laikam tā ar dubstepu, nezinu dziesmu, bet pa ehr pāris reizes dzirdēju, salīdzinot ar viņa citām balādēm - phēee uz gign burziņu dodies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 neee parvarot karstumu tu...!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulivo Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Dzeru ūdeni. Kāpēc tev smird kāju nagi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Jo tu viņus osti....kaut kāda iemesla dēļ Kad plāno precēties? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 neplanoju vispar preceties... ja nu neatradisies sieviete ar kuru naktos (par to es saubos, jo precetos tikai ja neticetu ka sievete dalisies ar bernu.... "Tur drusku likumdosanas sikumi") Cik biezi tu vasara mazgajies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 No rīta 100%, tālāk atkarīgs no dienas gaitas. Vairāk par 3 reizēm nav sanācis (1 no rīta, 1 atnākot mājās un vēl viena pēc treniņa). Mīļākā pēdējā laika dziesma ? Pievienot linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=d2nBxe1dtd8 kā patīk šīs brīvdienas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Brīvdienas labas, beidzot jūt vasaru! Kad bija pēdējā reize, kad fapoji? Uz kuras meitenes/zēna (ieliec bildi vai video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Diezgan logiski ka apteicoties sadiem akstiem spele te ari apstajas. Nu nesen, un nevis uz video vai bildes, bet uz realas butnes, jo ari ta sanak (vismaz tu ta sauc) faposana, kad vnk beidz. Ka tev liekas, cik gadu un cik daudz ar to nodarbojas puishels, kurs uzdeva reali tizlo jautajumu uz kuru es vienigais sanemos atbildet? Edited July 9, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 13-14, tikko atklājis to prieku. Kur esi bijis ārpus latvijas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Lielakajaa daljaa Eiropas valstu, dazhas tik neesmu bijis, bet diemzheel arrpus Eiropas nav sanacis. Esi twitterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Esmu. Ko labāk klausītos- Latgales Dāmu Popu vai duetu Sandra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brahhh Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 latgales vismaz var pasmieties par to, ko viņi tur reāli pārspļauj pār lūpu ko šodien vakariņās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) dārzeņu krēmzupa ar maizes grauzdiņiem, saldajā paša audzētas zemenes ar putukrējumu ja cilvēks radies cilvēka evolūcijas rezultātā, kādēļ pārējie pērtiķi neevolvējās? Edited July 9, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 dārzeņu krēmzupa ar maizes grauzdiņiem, saldajā paša audzētas zemenes ar putukrējumu ja cilvēks radies cilvēka evolūcijas rezultātā, kādēļ pārējie pērtiķi neevolvējās? jo cilvēks eksistē pietikama saprāta stadija nepietiekoši ilgi priekš evolūcijas. šašliks vai steiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Šašliks. Braukt ar velo vai pastaigāties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Braukt ar velo. Ātrāk var tikt, ērtāk ņemt somā aliņus un smukas gaismiņas uz bremžu klučiem man aizmugurē ^^, Kāda krāsa vislabāk patīk? Kāpēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Melna. Piestāv visam, tradicionāla, jebkurā situācijā izmantojama. Riebīgākā lieta, kas jebkad apēsta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Buļļa pauti. Ja ne riebīgākā, tad most disturbing. Ja varētu ceļot laikā, uz kuru desmitgadi pagātnē dotos? Kāpēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Buļļa pauti ownz, F U cash 80. gadi . Disko, mazāk kosmētikas, vairāk dabiskuma, stils. Vispār daudz kas man no tā laika patīk. Ar kuru cilvēku visā pasaulē no jebkad bijušajiem/esošajiem vēlētos pavadīt kopā veselu gadu, sekojot attiecīgās personas gaitām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 (edited) Johny Knoxville pilnigi noteikti jackass laikos... Tas noteikti butu most fun ever + redzetu kas notiek kad netiek filmeets Vieta kur gribetu dzivot? Edited July 9, 2012 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Šepat ir labi. Nākamais brauciens uz.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts