yoyed Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Tātad labvakar. Es nezinu kaut kas tāds man ir pirmo reizi. Bet nu problēma ir tāda , es ieeju cs'a , un viņš vienkārši iestrēgst , nu piemēram ( eju serverī , jāizvēlas komanda , un vienkārši neko nevar izdarīt iestrēgst) , varbūt ir kādam tā bijis ? Un kā to var labot.. Pārinstalējis jau esmu.. Nepalīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 (edited) Ieej cstrike mapē. Atrodi failus motd.txt un motd_temp. Tad abiem failiem labais peles taustiņš. Properties un read only atķeksē. Apply, Ok. Un pamēģini tagad. PS. Un ja nepalīdz pamēģini pēc šīs pamācības visu veikt Edited June 20, 2012 by bon1facijs* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Ieej cstrike mapē. Atrodi failus motd.txt un motd_temp. Tad abiem failiem labais peles taustiņš. Properties un read only atķeksē. Apply, Ok. Un pamēģini tagad. PS. Un ja nepalīdz pamēģini pēc šīs pamācības visu veikt Liels paldies , atķeksēju un var iet rambāt. Velreiz paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts