keeeKsS Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Tātad, tāda lietiņa, tikko atbraucu mājā, domāju ieiešu @css, iemetīš aci, kas tur jauns - BET, uzspiežu ikonu, 2 sekundes melns ekrāns ( tā ir vnmēr, un tad parādās izvēlne, console utt) - bet šorriz, melnais ekrāns nepazūd, dzirdu, ka fonā skan main skaņa, dzirdu, ka console atverās, varu rakstīt utt, bet vnk nav bilde Kas par ....? Kāds zina, kā satūnēt? Edited June 17, 2012 by keeeKsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) eemmm Reinstal modus neliki ? citu tautu nelaidi pie PC ? un vispār .. tāpē jau domāju ko tu nespēlē Edited June 17, 2012 by JEW/JITSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 eemmm Reinstal modus neliki ? citu tautu nelaidi pie PC ? un vispār .. tāpē jau domāju ko tu nespēlē NUm es vakar vēl biju ON, aizbruacu prom, tikko mājā atbraucu - ieiešu iekša- Fck U, netieku vnk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokkyrokky Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Problēma ir saistīta ar resolution. Tā gadās, ja maina monitorus utt. Labo taustiņu uz CSS ikonas, properties. Tālāk, TARGET lauciņā, teksta beigās raksti atstarpi, tad "-w 640 -h 480" (bez pēdiņām). Spied OK un ej iekšā. Pēc tam settingos uzliec izšķirtspēju, kādu gribi, izej no spēles un izdzēs to, ko rakstīji tajos properties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rinky Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Man ar taa bija. Man lidzeja, ka es vnk parinstaleju css Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Man ar taa bija. Man lidzeja, ka es vnk parinstaleju css Nav māka pārinstalēt, to es pats sajēdzu. rokky - paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now