Lo4wis BMW Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Sveiki ! Informācija par mani: Esmu Liepājnieks , kam drīz jau būs 20.gadi. Mācos LVT (Liepājas valsts tehnikumā) , par Ēdināšanas pakalpojuma speciālistu , 3gadus jau mācos. Brīvā laikā boksējos un apmeklēju boulingu. Bouligu eju spēlēt katru 2dienu. Esmu kritis uz mašīnām , gar tām varu stundām pērties. Pa lielām ripām esmu jautrs , sabiedrisks. Patīk ar draugiem pērties. Vecums: 19 Pieredze: cs.roxcs.lv , cs.bagem.lv , css.bagem.lv. Pieredzīte jau ir , netīros spēlētājus varu atkost. Laiki: Kad brīvs brīdis tad arī spēlējos , parasti tas ir ap 16:00 līdz 18:00 un tad vakaros no 21:00 līdz pazūd tauta. Links: http://stats.gign.lv...info&player=142 Reg. niks: Šobrīd nav , bet pa nedēļu būs , jo tagad telefons remontā. Ar cieņu Lo4wis BMW ! Edited May 20, 2012 by Lo4wis BMW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Kur admini, kas tevi atbalsta? Spēlē tu pailgi, Bet no manis ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) anti kāmēr nereportosi piecus čaļus ar wh cheateru topikā, tāpēc jo neatminos ka tu man speles laikā būtu nostučijis kādreiz čīterus - kad pierādīsi ka māki to darīt, es esmu ar mieru atbalstīt tevi. p.s. wh nevis aim/speeds etc. edit: paskatījos pēdējās lapas cheateru report sadaļā 2/5 Edited May 20, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
tvix Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Tākā stati tika norauti pa nullēm, tad nav vajadzīgās nospēlētās stundas un nav minēts neviens atbalstošais admins. Pagaidām anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucci Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Kategoriski izslēgts! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 ANTI ... jau vien par to ka ir nepilniigi aizpildiits pieteikums... + kur ir admini kuri rekomendeetu admina statusam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts