Glud!naTajs Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Manam Ipod touch pirms kāda mēneša piemetās tāda kaite, ka viss, ko es redzu ekrānā, ir balts. Kaut gan pats ipods strādā un mūziku var klausīties, bet neko vairāk izmantot nevar. Palasīju apple tech support un noskaidroju, ka pie vainas varētu būtu "corrupted files", bet diemžēl ipod formatēšana nepalīdzēja un vēl joprojām ir baltais ekrāns. Ir kāds ar ko līdzīgu saskāries? Padalaties ar info, plx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Kritis nav? Ja ir, tad varētu būt, ka šleife vaļīga palikusi. Ja nē, tad jāmēģina restore no DFU modes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 kritis ir pāris reizes, bet man ir gumijas aizsargvāciņš, tā kā tur problēmai it kā nevajadzētu būt. (man tas ipods jau ir 4 gadus) kad es mēģinu ierubīt DFU mode, man vienkārši ipods atvienojās no kompja (vismaz pazūd no itunes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 DFU mode - ieslēgtu iPod pieslēdz pie kompja, 20 sekundes turi home&lock pogas, tālāk turi home līdz kompis saka, ka kkas pieslēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Jā, es izlasīju, kas ir DFU mode. karoče, pieslēdzot ipodu pie kompja, viņš automātiski izmet itunes un parāda, ka ir piekonektēts. kad sāku turēt abas pogas kopā, tad pēc 10 minūtēm viņš atvienojās no pc (jo no itunes pazūd ipoda ikona) tālāk turot home pogu nospiestu, nekas nenotiek, diemžēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now