Jump to content
GIGN Forum

Mahmeds
 Share

Recommended Posts

Sveiki D3 draugi !!!

Apsveicu ar D3 iznākšanu.

Kr4 izdomāju, ka vajag izveidot šādu topiku, lai visi spieleri varētu komunicēt šeit arī.

Invaitot draugos un iet kopējos questus, ja ir luste. Galu galā achievmentus vajag izpildīt.

Bet, protams, runājam par visu citu arī.

Mantas, skilli, interesantas fīčas utt.

Ja kāds vēlas mani atrast meklēt pēc Lukowich.

gl&hf

p.s. Pats esmu sācis iet ar Witch Doctor, esmu ticis līdz 15lvl.

GIGNa D3 saraksts:

  1. Mahmeds - Lukowich#2784
  2. Jogurts - Jugerts#2375
  3. Jancho - Jancho26#2796
  4. DJ MUman - BioDiablo#2381
  5. SkaM^ - SKAMYUMMY#1470
  6. Oddish - OddishLV#2694

Link to comment
Share on other sites

http://www.gkick.net/d3simulator/index.html

btw Torchlight II 4-paka maksā +/- tikpat cik 1 D3 kopija,tā ka ar 4 draugiem no T2 multiplayer škiet labāks/lētāks variants nekā D3. Protams ja grib taisīt nopietno biznesu un pelnīt ar AH, tad varētu būt jēga pirkt. Citādāk ja gribās baigi D3 pieredzi,tad pagaida pirātisko singleplayer.

  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Paspelejot beta, kaut kaa pazuda lielaa velme pirkt speli. Loti lidzigi likas ka D2 jau, tikai drusku citadaka paveida un viss. Cereju sagaidit kaut ko vairak, kaut ko iespaidigaku (laikam pats nezinu ko). Ir ari kadas krasas atskiribas no betas, kas bija pieejama?

Nevaru pateikt kādas izmaiņas ir, jo pie Betas tā arī netiku.

Katrā ziņā vīlies neesmu. D3 ir absolūta kopija D2, ja iet runa par geimpleju un spēles vidi kā tādu. Tikai tas viss ir mega uzlabots grafikas ziņā. Domāju, ka Diablo fani būtu vīlušies, ja pēkšņi viss būtu savādāks un nomainīts viss stils.

Es arī no sākuma biju mazliet sabijies, lai tik nebūtu 10gades vilšanās, bet nekā viss kulē. Vienīgais, kas liekas nedaudz dīvains ir skilu sistēma.

Link to comment
Share on other sites

Sākumā izspēlēju visu kampaņu viens pats, lai redzētu storiju (kurš, btw, ir episks) un nebūtu pimpju, kas skraida vieni paši un ķērc, ko es tur 2 mapes atpakaļ vēl daru. Pašlaik esmu kopā ar 2 paziņām iekš Act II [NM].

Lasīju, kā cilvēki čīkst par to, ka spēle ir pārāk viegla (aka - ir aziāti, kuri līdz inferno pirmajā dienā tiek, un tāpēc spēlēt nav vērts (lol)), taču uzreiz varu teikt, ka iekš NM mēs jau esam paspējuši mirt un atšķirību var just (un tas ir tikai NM). Tāpēc droši varu apgalvot, ka tikšana līdz Inferno (un pēcāk - tā iziešana) prasīs laiku (daudz laika).

Pati par sevi spēle ne ar ko neatšķiras no iepriekšējās daļas (kā jau Mahmeds teica) - skaldi monstrus kaudzēm un ceri uz to labāko lootu (ik pa brīdim mirstot no kādas debīlas rare monstru kombinācijas >.>). Uz doto momentu man ir 41. level Wizard un varu droši teikt, ka nav svarīgāka aitema par labu ieroci, precīzāk, tieši DPS uz ieroča (tāpēc esmu mags, kurš skraida ar 2h-Axe :D). Protams, ka statu ziņā tiek stakots Int un Vit (jo nekas nav svarīgāks par primāro statu un dzīvību).

Kopsummā - spēle patīk un nemaz nav žēl to 42Ls, ko izgrūdu :).

P.S. BioDiablo#2381 (noķert mani neesam iekš party varētu būt pagrūti)

Link to comment
Share on other sites

achievement rūķi. :)

Nopirku spēli. Ja kāds grib ar mani spēlēt, uzraksta PM. Nelikšu te, lai nav random cilvēku invaiti, kuri negrib spēlēt kopā, bet vienkārši pievieno.

Link to comment
Share on other sites

Spēle ir episka! Ir nereāli piedomāts best game evah! :D

Pastāsti man velreiz, cik forša spēle tā ir...

Saki godīgi, vnk nevari atdzīt.. ka esi iztērējis 40ls par pilnīgu sūdu?

Link to comment
Share on other sites

Pastāsti man velreiz, cik forša spēle tā ir...

Saki godīgi, vnk nevari atdzīt.. ka esi iztērējis 40ls par pilnīgu sūdu?

mmm, ja arī spēle ir sūds, tad vismaz es esmu eiforijā ar to, ka spēle ir ahūna laba, WoW bosu taktikas uz single player ir vienkārši awesome - ja nofeilo - nedirs, ka kāds ir sūdīgi nospēlējis, pats nofeiloji. Ko bleimosi? Es uzskatu, ka šitie 50ls, ko esmu iztērējis ir labākie 50ls, ko esmu spēlē iztērējis, WoWā ir iztērētas kopā summas virs 400ls, bet es godīgi pasaku, šitas geims ir 50Ls vērts! BTW kur tu izraki 40ls? Es tik lēti neatradu, lētākais bija 42.36Ls par nedgitiālo versiju. Un es Nopirku preorder par 90USD, kas bija gandrīz 50Ls pēc Swedbank valūtas kursa.

Karoče, beidz nahuj raudāt, ja nevari atļauties ahūna labu geimu! Sociālistu laiki, kad visu, ko gribi varēji nopizdīt beidzas. Man ir reāli interesanti, kā pirātiem izdosies nopiratēt D3, kad visam ir vajadzīgs login un internet connection :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...