MieZiiS_JanX Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Zinu, ka nav īstā vieta kur rakstīt, bet meklēju cilvēku, kurš man izrēķinātu trīs fizikas uzdevumus (protams, ar visu risināšanas gaitu un apzīmējumiem utt. - visu kā vajag). Uzdevumi ir par gaismas krišanu utml. - ceru, ka te ir kāds gudrinieks, kurš varētu izpalīdzēt un man būtu svarīgi, ka uzdevumi ir izrēkināti pareizi. Laiks arī ir diezgan daudz, bet jo ātrāk jo labāk. Varbūt ir kāda speciāla vieta, kur var meklēt palīdzību, tad varētu ieteikt man Ja kāds zina, ka spēs atrisināt uzdevumus, tad PM - iedošu sīkāku info un par samaksu vienosimies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Vari pamēģināt fizmati.lv forumu, tev tur samācīs visu, ko tev vajag zināt, lai pats izrēķinātu. Neviens tavā vietā nerēķinās. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Fizmatiem nav laiks risināt tavus uzdevumus. DZERT UN DRĀZTIES ir viņu moto (nē, patiešām). P.S. Darbā garlaicīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 fizika.lv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now