SaS^MAN Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 (edited) Man ir tāda problēma, ka man neiet daži websaiti. Rāda 'problem loading page', kautgan pārejiem viss strādā ideāli. 1mā reize kad es pamanīju kko tādu bija, kad ventrilo nevarēju piekonektēties skillz.lv serverim, tad es uzzināju 'skillz.lv' ip adresi un tad es varēju piekonektēties, bet pie paša domaina - nē. Bet pats interesantākais ir tas, ka ir brīži, ka saits aiziet arī ar domēnu. Es ceru, ka kāds kautko saprata un varēs man palīdzēt, paldies. Edited April 22, 2012 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
dextOr Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 ļoti iespējams, ka tā bija paša saita vaina, jo skillz bieži vien "pakarās", un daudzreiz neiet ne pats webs, ne vt, ne serveri. Ja tas rādās arī citās mājaslapās, kaut kas tev nav ar internetu, jo man tā vismaz rādas tikai tad, kad ir sūdīgs savienojums, un bremzē internets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 22, 2012 Author Report Share Posted April 22, 2012 Bet citiem iet un man nē (tajā pašā laikā). Un tas nav vienīgais saits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Izmanto http://isup.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now