pikaso Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Mājās ir interneta kabelis, kas caur switchu tiek sadalīts 2 daļās. Kā uz viena no laptopiem izveidot wi-fi hotspotu priekš telefona? Mēģināju caur Connectify, neizdevās. It kā izveidoja hotspotu, pievienoties arī varēja, bet nebija interneta (arī Connectify rādīja, ka nav Internet Access). Mēģināju caur vēl vienu softu, taču arī neizdevās. Piemirsu nosaukumu, bet arī hotspot creators kaut kāds bija. Mēģināju izveidot jaunu publisko wi-fi pieslēgumu starp ienākošo un izejošo signālu, taču no telefona arī nevar pievienoties, uzreiz atvieno. Lietoju Windows 7. Pateiktos par palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) Mājās ir interneta kabelis, kas caur switchu tiek sadalīts 2 daļās. Kā uz viena no laptopiem izveidot wi-fi hotspotu priekš telefona? Mēģināju caur Connectify, neizdevās. It kā izveidoja hotspotu, pievienoties arī varēja, bet nebija interneta (arī Connectify rādīja, ka nav Internet Access). Mēģināju caur vēl vienu softu, taču arī neizdevās. Piemirsu nosaukumu, bet arī hotspot creators kaut kāds bija. Mēģināju izveidot jaunu publisko wi-fi pieslēgumu starp ienākošo un izejošo signālu, taču no telefona arī nevar pievienoties, uzreiz atvieno. Lietoju Windows 7. Pateiktos par palīdzību. http://bit.ly/HQ7trd z Edited April 21, 2012 by courage Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Es Tev vēlreiz paskaidroju. Es visu izmēģināju, nekas nesanāk. Pirmie linki no googles rezultātu nedod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
courage Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 adaptera modeli drīkst zināt? pamēģini vēlreiz pēc šīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 win7? cik esmu darījies ar connectify me uz latopiem, pagaidām nav pievīlis - tiesa ir bijušas zināmas grūtības sākumā. Vai ir iespējams ka tev iebūvētais rūteris kompī vienkārši ir nomiris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now