Jump to content
GIGN Forum

Cfg 1.6 High Fps Problēma!


ImMortl
 Share

Recommended Posts

Lejupielādēju high fps cfg no <<< bet tam nav nozīmes. Problēma ir tāda, ka esmu tā teikt ierakts zemē. Neredzu mazajām kastēm pāri un nostājoties pretī cilvēkam, šaujot galvā, nemaz neredz tur to cilvēku!

Kādi cvari tur ir pie vainas?

Link to comment
Share on other sites

Jā, es saprotu, ka palaižot def configu man viss ies. Bet man vajag tieši zināt problēmu šajā konfigā. Varbūt kāds ir saskāries un zin kāpēc mans skata punkts ir zemāks nekā vajag + iznāk, ka arī visi pārējie ir par nelielu gabalu zem zemes, bet redzu es viņus tā kā vajag. Un iznāk, ka šaujot viņiem galvā, es nemaz viņiem netrāpu, pa kaklu šaujot trāpu pa galvu viņiem.

Link to comment
Share on other sites

Bij vēlviena komanda, atceros ka [GIGN]x3m, cfg bija tā ka cilvēciņi bijā īsāki, awp_map2 mapē vispār nošaut nevarēja nevienu, jo galvas vnk neredzēja. BET! jā, paskaties cl_bobup, cl_bob, un cl_bobcycle vērtības, tas arī varētu būt pie vainas, jo itkā visu padara lielāku, un ja nepareizi sakruķīts tad kastēm pāri nevar redzēt.

Link to comment
Share on other sites

Jā, vaina bija tieši tajās, precīzāk: cl_bobcycle jāuzliek bija uz def un viss ir bumbās. Drošības pēc arī cl_bobup uzlikt uz def vērtību, jo ar citām pārbaudot cilvēks mēdza nepatīkami raustīties.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...