Jump to content
GIGN Forum

Nevar Ieslegt Datoru, Ieinstalet Win


Traffic
 Share

Recommended Posts

Nezinu, kāds bija visu problēmu cēlonis, bet atbraucis mājās uzzināju, ka dators ļoti karoties. Tā, ka ieslēdz datoru un tūlīt pat pēc welcome screen viss uzkaras. Restartēju un palaidu setup repairu, kad labošanas procesā dators atkal uzkārās, kā rezultātā vairs vispār neslēdzas iekšā. Ir tā, ka slēdzot datoru, parādās biosa bilde, tad monitors uz sekundi izdziest, ieslēdzas, parādās informācija par videokarti un atkal bioisa bilde un tā uz riņķi. Nevaru tikt ne bios settingos nekur, disku arī nobooto. Neko nevaru izdarīt. Sākotnēji domāju, ka problēmu varēja izraisīt jauni v-kartes draiveri, jo nav bijusi pirmā reize, kad pēc to uzlikšanas dators sāk čakarēties, bet kas tagad pa lietu nav ne jausmas. Ir kādi risinājumi, bez vešsanas uz remontu?

Link to comment
Share on other sites

Biosa bildi uzskatīju par bsod.

Visticamākaiz variants - miris cietais

Vai mātesplate... Diemžēl ar mātesplates problēmām neesmu īpaši pazīstams izņemot south bridge nodegšanu. Draiveri gan nevar būt pie vainas

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Ja es likšu SATAIII disku mātesplatei, kurai ir SATAII konektori, tad jautājums, vai tiks izmantots viss diska potenciāls? It kā kontakti vienādi, bet vai darbosies ar tiem pašiem 6gb/s?

Diska stiprā puse ir nevis lasītātrums, bet spēja ātri reaģēt uz mikro-requests...

Link to comment
Share on other sites

Laikam jau es to būtu pieminējis, ja reiz mestu, ne?

parak lecigs punkjis esi !

"ka slēdzot datoru, parādās biosa bilde, tad monitors uz sekundi izdziest, ieslēdzas, parādās informācija par videokarti un atkal bioisa bilde un tā uz riņķi."

kuros brizhos kompis piksT?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...