Jump to content
GIGN Forum

Sony Psp


kept
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Ar šo topiku vēršos pie tiem, kuri jūtas advencēti psp lietotāji. Ceru uz pozitīvu atsauksmi.

Man pašam ir bijuši 2 psp un apmēram zinu kas tas ir, bet no otrā sanāca negribot šķirties, tāpēc nu ir laiks atkal pie tāda tikt. Vienīgi, šoreiz negribās ņemt pirmo kurš pagadās, bet nedaudz ievākt info no zinošiem jūzeriem.

Tātad, esmu izlēmis, ka jāpērk 300 modelis slim and lite bet vai viņi visi, pēc funkcijām, ir vienādi, vai arī tur ir kaut kādi sub-modeļi, kuros ir vairāk funkcijas? Vai arī visas papildus funkcijas ir iespējams ievadīt manuāli? Un kā ir ar tiem reģioniem, ja piem ir cipars 3 vai 0 vai kāds cits, kurš nav Eirops (4), kādi mīnusi mani sagaida? Tikai tas, ka nebūs LV valoda?

Un kam būtu jāpievērš īpaša vērība, pērkot tādu? (ā, jā..nepateicu, ka vēlos pirkt lietotu..)

PSP+Slim.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kas īsti tajā Vitā ir vairāk?

Man itkā nemaz neko daudz nevajag. Principā tīri priekš lietošanas automašīnā, ja brauc kādā izbraucienā, tad kādā garlaicīgā brīdī paspēlēties. Un man pietiek, itkā, ka tur var spēlēt spēles, video, wifi... kas vēl tāds? Un cik vigli, piem, ir dabūt Vitā kačātās spēlītes? Šitiem vecajiem iestartē cfw un aidā.. :)

Tāpēc arī meklēju ne pārak dārgu un lietotu. Un tāpēc arī ir jautājums, kam jāpievērš uzmanība pērkot lietotu, jo mana pieredze ar psp nav tik liela, lai zinātu psp slimības...lai baigi neiegrābtos.

Link to comment
Share on other sites

Cik es zinu, tad Vita ir tēmēta kopā ar PS3. Būtībā vari turpināt spēli uz Vita ko nēesi pabeidzis us PS3, Pārliekot savu seived geimu. Bet kopā tā lieta ir padārga. Pati Vita nemaksā dārgi, bet atmiņas karšu cena ir uzskrūvēta.

Edited by bon1facijs*
Link to comment
Share on other sites

Un Vita vel neesot uzlausta, cik es ta..pa ausu galam dzirdēju. Bet tas nav svarīgi. Koncentrējos uz psp slim kādu 200x vai 300x modeli. Varbūt kāds zin kādu, kas pārdod? Un spēles pēc iespējas mazāk, lai nebūtu par vinām jāmaksā...

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Skaidrs.

Kr4.. Visu esmu uzzinājis jau no citiem avotiem utt.Tēmu var slēgt ciet, ja vien kāds nevēlās paturpināt par sony psp, psv utt..

Un ja kāds tirgo sony psp 3004 lūdzu PM man :)

Link to comment
Share on other sites

Tāda neinformētība topikā, ka vemt gribas. :)

Ja tu par PSP atdosi vairāk par 20 latiem vari sevi uzskatīt par idiotu.

Mani fascinē cilvēki, kas pērk kaut ko par savu naudu, neizpētot attiecīgās lietas vērtību uz doto brīdi un alternatīvas.

PSP ir gatavais sūds - tikai viens analogs, novecojušas un maz spēles, novecojis screen, novecojis software.

PS Vita - stiprākais launch spēļu lineups kādu portable gaming sūdi ir redzējuši (izņemot iPhone), kruts screen (+touchscreen +aizmugurējais touchscreen), kruts software ar cloud saviem un savienojamību ar PS3, DIVI ANALOGI HOLY SHITE, labāks build quality, etc, etc, etc.

Ja nav naudas Vita, kas ir saprotami, jo viņš ir dārgs kā sūds, nepērc neko, jo PSP ir grabaža. Tad jau labāk iPod touch iegādāties.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nu es savu bijušo slim 2004 par 90 latiem pirms gada nogrūdu (nepagāja pat nedēļa, ka jau savāca), pats par 40ls dabūju. Un ja tagad Tieku pie laba 3004 par ne vairāk kā 55ls, nedomāju, ka es būtu liels zaudētājs. anyway, atkārtošos... Tēmu var slēgt..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...