sonicflare Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ir kaut kad bugs, kad ir sepeleta pedejais rainds, neradas nextmap vote, un mape nomainas uz kaut kadu random mapi. Ja uzrakstit nextmap, tad radas Pending Vote, un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Tas, manuprāt, neskaitās bugs, tā vienkārši tas ir, jo ir uzkonfigurēta balsošana par nākošo karti! Viņš Tev tak nevar mapes vidū solīt, ka nākošā būs Tava mīļākā mape, bet pēc vote uzreiz teikt, ka nākošā būs pasaules lielākais hujs, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonicflare Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Tas, manuprāt, neskaitās bugs, tā vienkārši tas ir, jo ir uzkonfigurēta balsošana par nākošo karti! Viņš Tev tak nevar mapes vidū solīt, ka nākošā būs Tava mīļākā mape, bet pēc vote uzreiz teikt, ka nākošā būs pasaules lielākais hujs, ne? ne, problema ir tada, ka balsosanas vispar nebija! Man nav problemas, ja balsosana bija un uzvareja kaut kada sudiga mape But ja nebija vispar balsosanas, un nakosaja mape ir sudiga, man ir problemas ar to Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ir ir šādi gadījumi bijuši. Vēl riebīgāk ir kad, nezinu kādā veidā, divas reizes pēc kārtas ir viena un tā pati mape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aisventura Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ir ir šādi gadījumi bijuši. Vēl riebīgāk ir kad, nezinu kādā veidā, divas reizes pēc kārtas ir viena un tā pati mape. Ja domā Votā, tad tas, man liekas, ka ir tādēļ, jo kad Tedijs lika tās tipa jaunās mapes, tad ir ielicis pāris mapes dubultā. Tās ir tc_hydro, Granarijs un vēl kāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now