Alpha Dog. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Lol, ko tu man grasies macit ? Taksh rakstishu ka man eertak ir. sanak madnn Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 nēnu man jau pofig,ko,kā un kuram tu te taisies kko mācīt,bet man TU tokna nevar Neko iemācīt. Tev laikam madnn,mannd nav pašam savas dzīves,ka pat pietiek laika,šeit netā kādam kko mācīt. Izej tak ārā ieelpo svaigo pavasara gaisu,Un atrodi sev meiteni,būs intresantāk tev dzīve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Igors vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Nevermind vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha Dog. Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 nēnu man jau pofig,ko,kā un kuram tu te taisies kko mācīt,bet man TU tokna nevar Neko iemācīt. Tev laikam madnn,mannd nav pašam savas dzīves,ka pat pietiek laika,šeit netā kādam kko mācīt. Izej tak ārā ieelpo svaigo pavasara gaisu,Un atrodi sev meiteni,būs intresantāk tev dzīve. Pilnigi piekritu nav ko teikt vairs Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Nav jau par traku? maibe kāds lielais aizslēgs šo murgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Kēksiņ, kēksiņ , es arī kautko šitādu izraku. [media=''> [/media] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ha, tos visus tuvos varētu dzirdēt, ja tas fonā nerunātu. Ar awp arī nekāda prefire un stabilas atrašanas nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Ha, tos visus tuvos varētu dzirdēt, ja tas fonā nerunātu. Ar awp arī nekāda prefire un stabilas atrašanas nebija. Aizstāvi, aizstāvi vēl. ;D Nav viņam tāda reakcija. Un ņehuya nevar dzirdēt , un bēgt tieši tad kad nāk virsū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikns Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 nnu jaa drake jau uuber chalis visu zin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 nnu jaa drake jau uuber chalis visu zin kaņešna , bet kāds sakars man tur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loyality Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Par tuvumā esošajiem killiem nekā īpaša, kurš tad tā nedara! Bet ar awp gan tā reakcija ir baigā. Nezinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 nu wh tur ir stabili, nevar tada reakcija buut ar awp tiaki jautajums vai tas vispar ir keeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 nu wh tur ir stabili, nevar tada reakcija buut ar awp tiaki jautajums vai tas vispar ir keeks ir ir tas kēks , biozos viņš bija ar šādu niku , un forumā viņam tieši tāds pats niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Drake, video smuks, man patīk - pats taisīji? lai gan diezvai - tu vēl par mazu - tādai balsij Es jau tev 2x esmu teicis, Tu mani jauc ar kādu, nesen viens mani saka saukt par kkadiem - slapjajiem, or smthing pupiem - esot agrak bijis te tads hakers - arii to man jau piesējo, tpc nebrīnos bet vispārīgi man ir tīri vienalga - smuks video. Un nē, apbēdināšu - neesmu es tas puika ^^ lidz tadam limenim man vel jaspele paris gadinji, kautgan es tik ilgi nenokapāšu, apniks EDIT: drake ^^ man niks roziniTe nav tik ilgi, cik tas video vecs LOL, es tik ilgi css nekapaaju ( bez partraukumiem) - ap to laiku, 2010, lkm, es 1.6 vel cītigi kapaju - bet Paldies, jūtos pagodināts. Cheers Metam vēl video, sāk palikt interesanti Edited March 17, 2012 by roziniiTe` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Drake, video smuks, man patīk - pats taisīji? lai gan diezvai - tu vēl par mazu - tādai balsij Es jau tev 2x esmu teicis, Tu mani jauc ar kādu, nesen viens mani saka saukt par kkadiem - slapjajiem, or smthing pupiem - esot agrak bijis te tads hakers - arii to man jau piesējo, tpc nebrīnos bet vispārīgi man ir tīri vienalga - smuks video. Un nē, apbēdināšu - neesmu es tas puika ^^ lidz tadam limenim man vel jaspele paris gadinji, kautgan es tik ilgi nenokapāšu, apniks EDIT: drake ^^ man niks roziniTe nav tik ilgi, cik tas video vecs LOL, es tik ilgi css nekapaaju ( bez partraukumiem) - ap to laiku, 2010, lkm, es 1.6 vel cītigi kapaju - bet Paldies, jūtos pagodināts. Cheers Metam vēl video, sāk palikt interesanti Tu laikam esi pilnīgs mudaks , man pats Tautu Maita jeb Red One. galvanis no bioziem teica , ka tas esi tu , un tu pats esi atzinies ka esi sasmērejies un spēlējis ar čītiem , cheers tev pakaļā būs kad vēl tev tādu uztaisīs , un beidz te sākt mīzt , un labāk saki ka tas esi tu , un viss , ko te pisies ebal. Un es to netaisiju. Pats vēl esi teicis ka esi bijis biozos , ja tu neesi šitais , ar kāu niku tad tu spēlēji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 jaa, niks ir identisks kaa forumaa, tur ir jabut sakritibai viens no 1 000 000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) besī laukā ka css admini nevar lokot topikus css sadaļā un dalīt atpūtas, sen jau būtu te visu klusu uzaisijis. bērnudārz ar pilngadigajiem priekšgalā. tu domā ka tavi teksti vispār spēj mani aizkart? brīžam liekas ka jūs ar spaikiju un mazgadīgajiem cīnaties par lielāka klauna titulu, jūsu teksti visi salikti kopā ir vienkārši bērnudārznieka domraksts. Ar tevi te visi auklējas, bail pateikt kaut ko tev - es neesmu tāds kā citi man pilnīgi pohuj uz tavu vareno lohatroniskumu, pats jēlākais ir kaut ko ļečīt par mani vispār nezinot mani - tu zini tikai to ka es graizu CSS, tad runā par to ko tu zini. kas attiecas uz to mazo suņu kuci, tad tu reali esi āksts skrienot līdz Igoram jebkādos jautājumos, cerams ka kādu dienu no tevis sanāks cilvēks, tiesa ar šādu rīcības shēmu tas ir visai apšaubāmi. vienīgais ko šādi topiki parāda ir tas, ka te jebkuram ar vismaz četriem pirkstiem ir atļauts braukt augumā administrātoriem, kas cenšās nenolaist GIGN pubu pa burbuli, par labu darbu saņemam huiņu, paldies! Edited March 17, 2012 by maddn Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Drake - man tiešām prieks par tevi. Kad pierādīsi - ticēšu. man Tev nav jāatskaitās, bet nu prieks lai jau Tev - agrāk man bin niki - cocaine(1.6 ilgu laiku), Atzen` - vairak ari 1.6, bet kadus 3 meneshu arii css, un tad shitas, kas man jau ir laimigs mazais? akdie Un muti pievaldi, mazais 12 gadīgais bērnels, laikam tevi baigi lutina, ka vari tā runāt. Drosmīgs esi, bezgala. Edited March 17, 2012 by roziniiTe` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha Dog. Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Ko tu te dirS? tas tak eis tu.! Atceros tevi vel no seniem laikam,... Kads smirsigs citeris biji taads ari esi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falsed Posted March 17, 2012 Author Report Share Posted March 17, 2012 Tu pats teici ka esi spēlējis [bIOz] , es tev jautāju ar kādu niku tur spēlēji. Man pie dirsas uz to tavu 1.6 , ej atsprāgsti ar savu wh, to jau daudzi zin ka lien daudziem adminiem dirsā , un tēlo gudro veci + bano kuberus , jo pašam ir un labi tač var atpazīt. Maddn laikam vienīgais saprot , kādi te luņi ir palikuši.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Drake, video smuks, man patīk - pats taisīji? lai gan diezvai - tu vēl par mazu - tādai balsij Es jau tev 2x esmu teicis, Tu mani jauc ar kādu, nesen viens mani saka saukt par kkadiem - slapjajiem, or smthing pupiem - esot agrak bijis te tads hakers - arii to man jau piesējo, tpc nebrīnos bet vispārīgi man ir tīri vienalga - smuks video. Un nē, apbēdināšu - neesmu es tas puika ^^ lidz tadam limenim man vel jaspele paris gadinji, kautgan es tik ilgi nenokapāšu, apniks EDIT: drake ^^ man niks roziniTe nav tik ilgi, cik tas video vecs LOL, es tik ilgi css nekapaaju ( bez partraukumiem) - ap to laiku, 2010, lkm, es 1.6 vel cītigi kapaju - bet Paldies, jūtos pagodināts. Cheers Metam vēl video, sāk palikt interesanti Drake - man tiešām prieks par tevi. Kad pierādīsi - ticēšu. man Tev nav jāatskaitās, bet nu prieks lai jau Tev - agrāk man bin niki - cocaine(1.6 ilgu laiku), Atzen` - vairak ari 1.6, bet kadus 3 meneshu arii css, un tad shitas, kas man jau ir laimigs mazais? akdie Un muti pievaldi, mazais 12 gadīgais bērnels, laikam tevi baigi lutina, ka vari tā runāt. Drosmīgs esi, bezgala. Ja jau esi tik tīrs tad netaisnojies un neiekarsti, čill Link to comment Share on other sites More sharing options...
keeeKsS Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 Tev laikam sen neviens nav vietu ierādījis, vai ne? Un ja nezini, ko runā, labāk paklusē, nezini, kas esmu - nerunā, tev līdz manīm vel augt un augt. Tu neko gudru neesi pateicis, neko neesi pierādijis, ar tādiem kā tu parasti pa labam, muļķim neko nepadarīs. Un es netaisos Tev kaut ko skaidrot, skaidroties ar Tevi, nav jēgas vienkārši, kārtējais Spama topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted March 17, 2012 Report Share Posted March 17, 2012 (edited) Drake. monkey, vai ka tevi saukt, tagad reaali apdomaa, kam ticees, tev, 13 gadigam shmurgulim vai keeksam? un kaads video sakars ar gign?! ja vinsh arii buutu chiitojis, lai tak chiito, tikai ne gign, un nensaaksim, katrs no mums kaut reizi muuzhaa ir chiitojis Edited March 17, 2012 by abcdefuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts