Jump to content
GIGN Forum

Ir Kādas Idejas?


_swallow.dll
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Moš kāds no jums zin, kas pa h ir, ka stīmā jālagojas iekšā 5 min, un kad ieeju tf2, (protams, prepeirojas viņš atkal 5-7 min) tad skraidu ar +/- normālu pingu 40 ~ 60, bet kā ieraugu kādu pretinieku vai notiek masveida šaušana, tad pings automātiski ir ap 400 ~ 600!

Pats es noskaidroju to, ka pie vainas ir neta uzstādījumi iekš mana datora, jo numur 1, pieslēdzot mobilo internetu viss iet it kā normāli, stīmā ātri ielagojas utt.

jo numur 2, ir tas, ka istabas briedim viss iet normāli, lieki minēt, ka viņam ir tas pats internets, lieto to pašu swiču utt. tas ja nu kāds ir ekstra stulbs un kura palīdzību man visticamāk nevajag!

visus porta sūdus un visu ko vien es zinu, cik jau nu es no tā visa varu zināt, saliku kā rūmmeitam, rezultāts tāds, kāds bijis.

Steam supports mani sabaroja ar linkiem, no kuriem tolka nekāda.

Vienvārdsakot visasvienkāršāslietasizmēģināju!

Link to comment
Share on other sites

Pamain reitus.

cl_cmdrate 40

cl_interp 0

cl_interp_ratio 2

cl_lagcompensation 1

cl_pred_optimize 2

cl_smooth 0

cl_smoothtime 0.01

cl_updaterate 40

rate 35000

vai

cl_cmdrate 66

cl_interp 0

cl_interp_ratio 1

cl_lagcompensation 1

cl_pred_optimize 2

cl_smooth 0

cl_smoothtime 0.01

cl_updaterate 66

rate 60000

Link to comment
Share on other sites

No kā vispār problēma sākās? Es saprotu, ka TFu tu no šī paša kompja un ar šo pašu internetu esi jau pirms tam spēlējis. Tā kā sākumā tiec līdz saknei, vai vismaz līdz dienai/momentam, kad tu šo piefiksēji pirmo reizi un kas ir noticis pirms tam?

Vai šī problēma attiecas arī uz kādu citu interneta spēli/šūteri, lietotni vai vispār uz internetu kā tādu? Ja tas ir tikai TFam, tad varbūt derētu verify un defragmentu uztaisīt spēlei caur uzstādījumiem Steam Library.

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

cfg es jau ar mēģināju stutēt iekšā.

Tas būtu loģiski, ja tikai tf2 čakarētos, bet pats stīms arī ņemās, bet kad pielieku huwei devaisu, tad viss ir kārtība, ar stīmu, tf2 ganjau arī, bet tas tomēr ir un paliek wi-fi!

Clientregistryrob, vai kā viņš tur saucās arī nokopēju no normāli ejoša stīma, bez izmaiņām.

No kā vispār problēma sākās? Es saprotu, ka TFu tu no šī paša kompja un ar šo pašu internetu esi jau pirms tam spēlējis. Tā kā sākumā tiec līdz saknei, vai vismaz līdz dienai/momentam, kad tu šo piefiksēji pirmo reizi un kas ir noticis pirms tam?

Sakne ir nedaudz dīvaina, bet es pieņemu, ka ar to nav nekāda sakara, būs laikam tāds pagarāks stāsts.

Nopirku jaunu PC, uzliku win, visas lietas, kas jau nu tur vajadzīgas, protams, stīmu un tf2 ieliku, viss gāja. Tad es vienu dienu ieliku mātes plates disku iekšā un papētiju, kas pa utility tur ir, uzinstallēju tādu lietu kā MSI live update, baigā fīča, viņš tur parāda, cik daudz draiveru ir out-dated un kuru vispār nav! Viņš man uzrādija, ka manam BIOSam ir vecs derīguma termiņs, daudz nedomādams uzliku, lai viņš nolādējas, kad tas bija izdarīts pienāca tas brīdis viņu installēt.

Live update piedāvāja 2 iespējas: 1. M Flash install

2. Windows install

Negribēju ņemties ar to m flash, uzliku windows install, (tas ir kad viņš iziet no win explorera un pats uzinstallē) uzinstallējās, pc restartējās, tika līdz starting windows un zils ekrāns mistiskie cipari 1 sekundi un restarts.

Protams, uzreiz windows can not start un divas iespējas, repair un start normally, paņemu start normally un viss tas pats, kas saistīts ar zilo ekrānu. Otrajā reizē paņemu repair, uz ko viņš atbild, ka viņš nevar windows startup sataisīt.

Es uzmetu lūpu izraku savu flešu un pie draudzenes kompīša noorganizēju sev BIOSu. Noflešoju BIOSu, viss veiksmīgi! Restarts un atkal tiku tikai līdz starting windows! Ilgi nedomādams ieliku flešā windowsu un liku svaigu windowsu iekšā, protams, pirms spiedu install now, piespiedu repair, ķipa, lai paņem bojātos failus no windows diska, bet uzmeta mani ar tekstu, ka atšķiras windows, tas laikam tāpēc, ka tas, kas jau stāvēja uz kompīša jau bij sp1, bet īsti nezinu!

Uzliku svaigu installāciju, viss iet normāli, tikai stīms tā nedara!

Man liekas, ka tas teksts ir baigais murgs :D bet ceru, ka kāds sapratīs

Link to comment
Share on other sites

Vai tavs Live updeiters nerādīja, ka video kartes vai tīkla kartes draiveri ir out dated? Varbūt ir iespējams atrast internetā jaunākus draiverus, samest virsū un pārliecināties, vai tā nav softa vaina.

Clientregistry.blob ir vienkārši jāizdzēš ( no harm done ) un jāļauj stīmam apdeitoties pašam. Nekas nepazudīs, vari to failu nepārglabāt vai nepārkopēt. Izslēdz stīmu, izdzēs blobu, palaid stīmu.

Un tad vēl, ja pēc registry faila dzēšanas joprojām nekā, tad :

Steam > Library > leftclick Team Fortress 2 > Properties > Local Files > Verify Integrity of Game Cache un tad arī Defragment Cache Files

Var aizņemt kādu laiciņu, bet būtu jānostrādā, ja problēma tikai pašā TFā izpaužās.

Nekādu jaunu softu, antivīrusu vai ko tamlīdzīgu neesi licis?

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

slinkums lasīt visam cauri, bet ja tev ir updeitoti draiveri, pamēģini sadabūt un uzlikt vecāku... bieži dzirdēts ka pēc updeitošanas kautkas saiet greizi.

To es ar mēģināju :)

Bēēēēēt nu tagad viss kārtībā, tiku skaidrībā ar visu! Mums vienkārši kojās ir LLU nets, kas smird pēc gadu nemazgātas dirsas un kaut kādā rakā tieši manai IP bija sagadījies, ka kaut kāds ports bijis ciet, bet pārējiem nē. Daudz nedomādams manuāli nomainīju IP uz citu, pamainīju pēdējos ciparus, izgāju cauri dažām IP, kas nesakrita ar kādu citu jau aizņemtu un viss strādā!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...