Jump to content
GIGN Forum

Diezgan Neatrisināma Problēma


Semorka
 Share

Recommended Posts

Rakstīšu SPAMA sadaļā, jo problēmu sadaļā neveins neieskatās, un šī ir aktuāla problēma!

Spēlēju battlefield 3, visu laiku met ārā pēc pāris minūtēm, dažreiz pēc stundas tādu disconnectu: connection to the server timed out. Lietas kuras esmu darījis lai šī problēma nebūtu:

1.

šis te arī man neko neizmainīja!

2. https://help.ea.com/...r-battlefield-3 ierakstot savu IP adresi savā firefox browserī man saka, ka neatrod tādu lapu. uzreiz pasaku, ka man ir optiskais internets un mans rūteris neko neatļauj darīt ar portiem un ip adresei ir bloķēta pieeja, jo tam itkā nav nozīmes.

Sīkāk šeit par manu rūteri, http://www.huawei.co...g8240/index.htm

3.

šeit ir vēlviens variants, ka vajag kautkādus portus forvardot, bet kā jau aukstāk minēju, mans rūteris optiskais, neļauj neko forvardot.

Ko darīt, esmu izmisumā, ka visu laiku mani met ārā connection to the server timed out. Esmu izmeklējies un visizdarījies ko vien var, un nekur nesaņemu atbildi, EA man kā vienmēr atbilēja tā, ko man izmet, kāpēc izmet, ko tu darīji, cik ilgi spēlēji, sapratu ka no viņiem es neko nesagaidīšu!!!!!!

Edited by Semorka
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ierakstīju IP savā browseri un man neparādās tāda lapa, kā piemēram aukstāk video norādīju! Tad sanāk, ka es nevaru tos portus forvardot nekādīgi?

P.S. vai kādam ir optiskais rūteris, un ja ir kā es varu tikt iekšā savā rūtera tools.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Kādēļ lai ierakstot savu ip broswerim būtu jāatrod kaut kāda lapa? :)

Aizej uz jebkuru "whats my ip" un noskaidro savu ārējo ip addresi. Tad run->cmd-> ipconfig un noskaidrosi savu iekšejo IP addresi. Tad dodies uz rūteri un sakonfigurē attiecīgo portu forwardēšanu uz savu iekšējo ip addresi.

Un btw - tev taču sanāk piekonektēties. Tātad iespējams, ka vaina kaut kur citur.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Kā lai es tieku savā rūteri??? Es jau zinu savu IP adressi!!! 46.109.100.2

Device manager tur ir jābūt manam rūterim??

Nu es saprotu ir jāieraksta sava ip adresse savā browserī, bet nulle emocijas, tātad man ir liekta pieeja tikt savā rūtera tools?

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Atrodi sava rutera modeli, un uzzini, pec kada IP adreses pie vina konnekt.

Mana gadijuma palidz ja browseri ieraksta, 192.168.1.1

Tava gadijuma varbut ir cita.

Tev butu jaizlec logam, kura prasis login un paroli. Katram modelim rutera ta ir sava, to ari rokasgramata vari palasit. Ja nav bijis ieprieks konfigurets.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Es esmu Latvijā un man ir Lattelekom optiskais internets, mans modelis neuzrādās nevienā no portforwarda programmām, kā piemēram pcconfig. Huawei Echolife HG8240

Te būs screenshot manam ipconfig un arī ipconfig/all

Default IP adresse man ir 46.109.96.1, bet šo uzrakstot, man rāda page have been not found!

post-32742-0-14712500-1330898502_thumb.png

post-32742-0-16515300-1330898808_thumb.png

post-32742-0-90293200-1330899154_thumb.png

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Tad sanāk, ka lai es varētu tos portus forvardot, man jāzvana Lattelekomam, un jāsaka lai viņi man tos portus forvardo, lai es varētu spēlēt battlefield 3, tas izklausās smieklīgi, ka šada problēma pastāv lai spēlētu bf3! va vienkārši pāriet atpakaļ uz DSL, lēnāku internetu, bet es tad vismaz manuāki pats varēšu forvardot postus, viss ir galīgā pakļā ar šo mēslu!

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Ne. Fail. Samierinies ar to,tev nekāds GAMING nesanāks! Vainīgs ir pats "hardware" , tu vienkārši meklē nepareizajā vietā problēmu. Saku pats,kad dzīvoju vietā kur internets švaks bija ar šādu hardwari spēlējot CS vismaz reizi pa visu mapes laiku (40min) izmeta ārā un nācās pa jaunam pieslēgt internetu..

-aidā

Edited by MašīnZaglis
Link to comment
Share on other sites

Ko man paņemt tad 100megabīti lattelekomā???? Maksās dārgāk, bet vismaz tad ies???? Vai man tomēr pāriet uz baltkom lētāku piedāvājumu??? Cik tad ātram jābut tam internetam, ja man tagad ir 20 megabīti, un pings serverī ir tikai 27, tas nav loģiski, kautkā nesakrīt tam ka internets būtu par vāju!

P.S.

Man sākumā, nebija nekādu problēmu, bet te pēc kāda laika, man cs sāk arī glučīt uz 4 sekundēm apstājās spēle gign PUB. Tad man Zloy pateica, ka man kautkādi paketi nedastajot, nu es karoč arī zvanīju uz Lattelekom un prasīju, kas par paketiem man nedastajot :) Viņi saka ka ar manu internetu viss ir zaebis, un ja neticot la ies pārbaudot, speedtest.net Un viņi neko tur nevar izdarīt, man ir jākonsultējās ar datorspeciālistu. Vai tiešām, lattelekoms ir sūds, bet tanī pašā laikā, kad meistars uzstādīja optisko internetu, viņš teica, ka Latvijā nav nevienas ātrākas līnijas par lattelekom!!!

Lai cik tas savādi nebūtu, es pirmo reizi mūžā nopērku officiālu spēli, un man ir šitāds abloms spēlēt Onlainā. Un vēl speciāli saliku kompi, lai spēlētu Battlefield 3. Sanāk riktīgs apisiens!

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

kad man agrak bija lattelekoms un biezi zuda savienojums tad zvaniju vinjiem d1rsu ka mainiisu netu uz triatel (LOL) un tie man uzreiz visu sa4inija :superlol: bet nu ltc ir meesls. njem balticom (nejaukt ar baltkom) , diezgan aatrs un nav gluku ))

Edited by attachment
Link to comment
Share on other sites

Ko man paņemt tad 100megabīti lattelekomā???? Maksās dārgāk, bet vismaz tad ies???? Vai man tomēr pāriet uz baltkom lētāku piedāvājumu???

Man ir 200 mbit un nevaru spēlēt kā cilvēks :)

Kad satiku LTC meistaru, prasīju, kas par problēmām, šis teica "visiem tā ir, bet mēs neesam vainīgi". Kā jau teicu, tajā pašā laikā ar BITEs mobilo netu viss ok :)

Link to comment
Share on other sites

35 km no Rīgas, Rīgas rajons, Inčukalna novads!

Varbūt ir problēma tanī, ka es paralēli esmu pieslēdzis interaktīvo televīziju, caur to pašu modemu, Nu tjipa TV+optiskais internets. Be, arī es prasīju par to, ka vai tas traucē interneta ātrumu? Meistars teica, ka nē. Un vispār baigi lielīja, ka 100 megabītu internets var mierīgi taisīt savus serverus. Un viss strādāšot.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Ar Lattelecomu viss ir kārtībā un sūds Tev ir starp kājām.

ar lattelekomu nekad nav bijis viss kaartiibaa. pat shodien vel biju pie viena chela kuram vakar piesledza ltc netu bet ik pa briziem neiet.. w4ck0

ja tev ar latelekomu vienmer bijis viss ok tad apsveicu :aha:

Edited by attachment
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...