Jump to content
GIGN Forum

Appisiens Vai Ir Ok ?!


l1nk1n
 Share

Recommended Posts

Tatad esmu izdomajis, ka es veletos nopirkt jaunu telefonu.

Nonacu pie secinajuma, ka negribu pirkt telefonu simtos, bet par pieticigam cenam.

Tatad parakajos pa ss.lv ---> http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/phones/mobile-phones/phones-with-2-sim-cards/ahnjo.html

Vai tas ir appisiens vai ari tomer ne ?

Varbut kadam ir bijusi jau saskarsme ?! Ja jaa, tad kadas attsauksmes ?!

Best regards,

l1nk1n

Link to comment
Share on other sites

ekraans izshkjiist pie pirma kritiena, bet nu tas bija 3gs kopija, menu ir meginats taisits kaa istajam, diemzel neveiksmigi un parskirstot lapas tur ikonas atkartojas, jo tur kopetajiem nav bijis ko likt un tas tikai tapec, ka tas telefons neko nevelk :D aa vel bija labs gljuks, zin kaa ej google no noteiktas valsts ip un google ir taja valodaa, nu re, ar to kjiinieshu pakaldarijajumu ejot netaa visa google kjiniski :D bet ja perk skata pec tad ir ok, neiedosi rokaa, nemaz nezinaas, ka kopija.

Link to comment
Share on other sites

Ņem veco labo telefonu ar pogām un nebūs problēmu ne ar displayiem, ne ko citu.

Kopš pazaudēju vienu telefonu, pēc nedēļas izpeldināju laivu braucienā otru, tad paņēmu pa 30Ls nokia bez visādām ekstrām, kuras tāpat neizmantoju un esmu apmierināts. Zvanīt/sms sūtīt var. Viss, ko vajag. Pat sūdaini, bet nofočēt kaut ko var, ja nu dikti vēlme uznāk. Mūzika ar iekšā, ja nu sirds kāro. Un nekādu problēmu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Turklāt, atcerējos, ka bija kaut kādi vecāki, kas bērnam šitā no sludinājuma ar visu garantiju paņēma kaut kādu ķīnīzeri. Protams, pēc dienas vai nedēļas noplīsa, bet to čali vairs ne sazvanīt, ne atrast nevarēja. Līdz ar to ar papīriem un garantiju varēji slaucīt dibenu. Palieku pie sava iepriekšrakstītā, ka ņem normālu telefonu, kura nebūs žēl, bet kurš arī kalpos Tev godam.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da lol neklausies šajos skaudīgajos lupatlašos! Tas ir iphone 5 beta tālrunis. Pēc tam varēsi par 500Ls pārdot, kāmēr šitie siekalosies, ka tev jau ir 5tais no rūpnīcas!

Es tev saku! Paņēmu 4turto no tā paša čaļa ss.lv un vēl tikai knapi bija iznācis un tagad dabūju skuķi un bērnu no šiš dēļ tās trubas un pēc tam 2x dārgāk pēc gada pārdevu kaimiņam, kurš pats dabūja bērnu no sava skuķa...

Beefs

edit: tas otrs, kam pārdevu un kuršs dabūja to bērnu, tas bija SR.. nu tā btw.. fakti saskan!

Edited by 0xDEAD BEEF
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

bļeģ, sāk jau gribēties lai forumam būtu filtrs ar ķeksi "nerādīt beef postus"

Tev vienkārši skauž, jo es esmu tā kā kādas... mmm.. 100 reizes foršāks par tevi?! Bet, Tu, mazais nebēdā! Skaudība ved uz postu un fake iphone telefonu. Ļauj bīfonkulim tevi mācīt, mans dārgais outlaws-san!

Pirmā mācība - tev nebūs "bļeģ" vārdu forumā rakstīt, jo tas slikts vārds liek cilvēku acīm asarot!

Nu tad tiekamies pēc nedēļas, kad pasniegšu tev otro mācību, bet tikmēr - pulē pulē, slīpē slīpē (sētu un grīdu attiecīgi kā tajā filmā par ņindzu kurš patiesībā bija noobs un audzēja tā ķīnieša bonzai kociņu, bet pēc tam to salauza).

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...