Jump to content
GIGN Forum

Sāk Jau

Falsed
 Share

Recommended Posts

Pieteikuma kārtība tiem, kuri grib tiesības un tiem, kuri atbalsta

• Informācija par sevi:
    • Vecums; 14 / pēc 3 dienām 15.
    • Nodarbošanās; Mācos , cenšos iet uz futbola trenniņiem.
    • Pieredze CS/CSS/TF2; Cs 1.6 3 gadi ,un Sorcam arī iet 3 gads , bet es domāju ka ir labi.
    • Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Es jebkādā veidā varu palīdzēt gignam , sākot ar likumu pārkāpējiem un beidzot ar to , ka webā varu kautko palīdzēt. Saka ka admini pietiek , nebūt tā nav , šodien jau redzēju 6 čīterus gignā , kurus labāk ir nobanot, nevis likt reportā lai tie tur ārdās , un ar calladmin reti kad kāds ienāk. Esmu savā ziņā pieredzējis admins , gan 1.6 gan CSS , /css pašam ir savs serveris/. Varu būt aktīvs , un varbūt liksies ka neasmu tas labākais kanditāts , bet varu būt arī adekvāts , mierīgi. Ir arī kādi 2 admini kas ir samērā aktīvi , bet nav tas optimālākais online time. Jebkurā brīdī domāju , acc var arī atņemt ja kautko ne tā izdaru. Iespēju jau var iedot. Domāju ka tagad jau to ir daudzi pamanijuši . Kā arī protams par visiem bauriem / lone , kriews , krupis , mehanikjis un citi/. Šis principā svarīgākais manā motivācijā.
    • Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros; Tas ir kā kuru dienu , nevaru sev dienu ieplānot , bet gignā dienā aptuveni aiziet 4 h. Par piektdienu - svētdienu pāri 6 h. Varu arī vienkārši uzraudzīt.
    • Linki uz spēlētaju statos; http://stats.gign.lv...fo&player=76491
    • OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Drake.

• Topika derīguma termiņš - 2 nedēļas;

Mierā.

Edited by Falsed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...