GOLFY_S Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 ???????????????????????????????????????????????????????????? A H O J gign =============================================== Peec iespeejas ieguut vote map griezas GOLFY_S [MEE] =============================================== par sevi in cs: speeleeju counter-strike (textaa cs) jau vairaak kaa 2 gadus(vai ilgaak). Neesmu nekaads tur iesaaaceejs. ES saaku uz mic ==> delfi ==> apollo ==> svnets (ir pabuuts 1 vietaa uz Nr2 servera un 4 uz nr1, bet nekas preztizs tas nav)==>un tagad... Turniiros sen neesmu piedaliijies kops uz valdemaara deeptowna sleegsanas. Klani??- - kops GT Nekurr citur neesmu speleejis... =============================================== par sevi : Dziivojuu Riigaa, straadaaju Riigaa, Maacos Riigaa. Nedaudz siikaaka infa te http://www.gign.lv/forum/index.php?act=Profile&MID=178 ???????????????????????????????????????????????????????????? Kaadeel es prasu vote - jo ir loaaati gruuti nomainiit karti speeleejot cw bez jeb kaadaam pravaam . (kautvai tikai voti uz cw) Rekomendaacija - nu dazi jau manio paziist 13.10.2003 GOLFY_S nu spameru banda saakat mani nomelnot Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXotic* Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 nez, nez es esmu lasiijusi citus topick un uzinaju, ka cs un cw ir saistiiti ja tu dabuj tiesiibas uz cw tad tev arii buuus tieiisbas uz cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 tu gadiijuma neesi tas pats kas kompaktaa top15 vietaa tika ? p.s sorry pa fluudu bet neizciietu neko neiebilst par vinja sasniegumiem svnetaa =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 kaadaa veel kompaktaa?? tas toch es neesmu , 1x te kautko raxtu... un par to svnetu kas ta tur katrs kas 2 nedeelas regulaari paspeelee top 10 ir ieksaa. tur tak kad aiziet mazaas kartes tad tik saakas .. (man pool day vien bija 1/2 no kopeejiem 2500 fragiem). tur tak agraak bija katra 2 karte mazaa un ja 30m mieriigi ap 100 vareeja savaakt tad reekinat.... ps: un cilveks patiesaam nevareeja nociesties kaut ko uzrakstiit (bet sasniegums - bez atklaatas lamaashanaas) un vispaar nah tu te kautkaadu kopaktu jauc ieksaa, un nekur neteicu ka uz vneta ir bagie tipo sasniegumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 omfg 2500 fragu ? hmm jaasaak laikam ar uz svneta speeleet ! nemuuzhaa topaa neesmu tik daudz fragus dabuujis ! pamaaciisi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 da bla uz gign jau ir spEEdy 2283 kills. Tagad http://cs.svnets.lv apskaties 1maas vietas un veelreiz padomaa... speciaali prieks cilveeka http://www.roze.lv/guide/cs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pun!sh3r Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 hmzz nekaadu pretenzinju nav un izskataas norm. keks bet kaads te vispaar sakars ar statiem un svnetu ja tu prasi vote tiesiibas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted October 15, 2003 Author Report Share Posted October 15, 2003 vienkaarshi cileevs atkal izceelaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimuks Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 Nez,nez!!! Nu nepzistu teVI!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 kimuks, losi siikais, trin miglaa! 1.kaart ne jau tev jaazin playeri 2.kaart ne jau tu izlemis kam dot un kam nedot tiesiibas 3.kaart iznjem to stulbo veceni no sava signature, te apgrozaas arii nepilngadiigie, pie kuriem visdriizaak esi pieskaitaams arii tu 4.kaart sorry par offtopic un liishanu sadaljaa par tiesiibaam, vnk izkretineeja man.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 kimuks ir veseliigs idiots, cilveeka joki smird, golfijs cilveeka jokus nesaprot un saak laist shitu +tas ka tu tur kuraa tur vietaa uz kurienes tur esi bijis arii ir po... bet votes var iedot ... ... done aaij tl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts