Jump to content
GIGN Forum

But Vai Nebut?


ProgrEs1ve
 Share

Recommended Posts

Labas Vakaras Visiem.

Tatad gribetos kaut ka uzzinat kaut ko vairak par Navigacijas iericem.

Gribetu nopirkt Navigaciju masina, bet negribas tadus tur NAVAROTUS kaa man bija ieprieks, speles, muzika , radio kaut kadi sudi samesti, bet jegas nekadas, gribetos kaut ko parastaku ,un originalu un protams izturigu, ieprieks bija kaut kads suds, kurs nostradaja man menesi pec tam nopisas karte, tad aiznesu uz remontu un tur nopisa vel vairak, tagad esmu bez Navigacijas, dazas pilsetas braucot ir gruti saprast kas un ka, tapec vieglak ir lai tev kads saka prieksa, tapec izvelos labaku variantu.

Ieteikumi kadi ir? Kada Firma varbut ir taa labaka, esmu dzirdejis kaut kads tur TamSON vai kaa vinu ir loti labs. ZInu ss.lv vini ir daudz, bet palidziet paskaidrojiet kas un ka ir ;)

Link to comment
Share on other sites

Statīvus nemēģināji? Vienkārši gadījums iz dzīves, kad uz to visu skatās skeptiski, bet kad dabon normālu softu un statīvu, gribēšana pret papildus navigāciju pāriet. (telefons 3,5")

Bet ja vēlies kko vienkāršu, skaties Garmin Nuvi sērijas virzienā.

Link to comment
Share on other sites

Labi tie Tomtom ir, bet baigi dārgi.

Ja normāls telefons (android vai iPhone), tad lētāk sanāktu nopirkt normālu mašīnas statīvu telefonam. Gan runāt pie stūres vieglāk, gan normāls gps ir.

Link to comment
Share on other sites

Busim reāli, kamēr tu nebraukā ārzemēs, nevādā kaut kādu kravu, tev kruta navigācija nav vaidzīga.

Ja tu braukā ar busu/mašīnu pa random Latvijas pilsētām, tad paņem jebkuru navigāciju, kaut vai lētā gala EURO NAVi pa 60ls un brauc laimīgs. Uzliekot kartes apdeitu, tu atradīsi savu galamērķi tāpat

Un visi lielie gudrinieki, kuri te noteikti šeit būs. Lūdzu izstāstiet ar ko atšķiras navigācijas pa 60ls un pa 260ls.

Link to comment
Share on other sites

bet vai tie idioti kas to iegādāsies patiešām spēs tajā orjentēties ? :rofl:

es saprotu tomtomaa!? nu ja nespej, tad cilveks ir tieshaam nolemts izniiciibai un nelaimiigai dziivei, tas ir tas pats, kas panemt nokia rokaa un nemacet izlasitr kas un kada poga ko dara :D

Link to comment
Share on other sites

dažreiz izmantoju tomtom xl sērijas gps. Tagad salidzini.lv skatos, ka līdzīgi aparāti sākās no 60ls. nedomāju, ka cena baigais kosmoss. aparāts vienkāršs, neko daudz jau neizmantoju, bet pievīlis pa 2 gadiem vēl nav :)

ā, un man patīk, ka tieši Harija Spanovska balss norāda, kā nokļūt līdz izvēlētajam mērķim :D

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...