Jump to content
GIGN Forum

CHILLSIDE
 Share

Recommended Posts

Y0, kaads varbuut zin kaadu labu nike, un citu firmu ishop. Buutu nice, ja kaads vareetu padaliities no kurienes peerk botinjas un citas lietas, mekleeju taadu, kur shipping internacionaals, buutu nice ja price arii labs visam... Varbuut ar nice, ja kaads var iemest kur jaunaas kobes var nopirkt.

thx, kursh izpaliidzes. B)

Link to comment
Share on other sites

paldies ep1dem1c, varbuut kads var iedot man adresi, kur es varu atrast jaunaas KOBE II SYSTEM botinjas.

sportsdirect.com

btw. kaa tur ar tiem size, cik buutu 44 izmeers 10 un 1 puse vai ari 11, ja esi suutijis varbuut zinaasi, jo reizeem tur tie izmeeri ka atskjiras.

Link to comment
Share on other sites

Nikiem izmēri visur vienādi, vienīgais kas atšķiras ir izmēri starp brendiem. Piemēram, Nike un adidas ir dažādi izmēri, tapat arī pumām ir savādāk. Vienkārši aizej uz veikalu tepat rīgā, uzmēri kādu firmu vajag un pačeko izmēru ;) Man izmēr Nike Jordaniem ir EUR 45.5 US 11.5 UK 10.5 un CM 29.5

Link to comment
Share on other sites

eastbay, lēti un viss čotka. pluss - ir ne tikai sporta preces bet nike u.c. zimolu ikdienas apgerbs, ko lv veikalos neatradisi vai atradisi ar 2x lielaku cenu(ipasi apaviem)mīnuss kā jau minēja - šipinga izmaksas. ja gribas tiešām ātri un kvalitatīvi - sportsdirect

Link to comment
Share on other sites

Kā var pirkt apavus inetā? Tu ne vari uzmērīt, ne normāli viņas apskatīt.

es apavus un drēbes pērku tikai internetā. Pie izmēriem var piešauties, nekas jau arī nenotiks, ja būs pusizmērs uz priekšu vai atpakaļ. Tāpat jau parasti apavus pērk izmēru lielākus. Ko tu tur daudz pētīsi, uz modes skati jau ar viņām neiesi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...