CHILLSIDE Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Y0, kaads varbuut zin kaadu labu nike, un citu firmu ishop. Buutu nice, ja kaads vareetu padaliities no kurienes peerk botinjas un citas lietas, mekleeju taadu, kur shipping internacionaals, buutu nice ja price arii labs visam... Varbuut ar nice, ja kaads var iemest kur jaunaas kobes var nopirkt. thx, kursh izpaliidzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 sportsdirect.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted February 10, 2012 Author Report Share Posted February 10, 2012 paldies ep1dem1c, varbuut kads var iedot man adresi, kur es varu atrast jaunaas KOBE II SYSTEM botinjas. sportsdirect.com btw. kaa tur ar tiem size, cik buutu 44 izmeers 10 un 1 puse vai ari 11, ja esi suutijis varbuut zinaasi, jo reizeem tur tie izmeeri ka atskjiras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Nikiem izmēri visur vienādi, vienīgais kas atšķiras ir izmēri starp brendiem. Piemēram, Nike un adidas ir dažādi izmēri, tapat arī pumām ir savādāk. Vienkārši aizej uz veikalu tepat rīgā, uzmēri kādu firmu vajag un pačeko izmēru Man izmēr Nike Jordaniem ir EUR 45.5 US 11.5 UK 10.5 un CM 29.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 javari.co.uk - šippings par velti asos.com - šippings par velti topman.com - šippings par ~8€ eastbay.com - šippings kaut kādi 20$ + 22% PVN + 7ls muitas dokumentu noformēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Cik sportsdirektā ir pasūtīšana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted February 11, 2012 Author Report Share Posted February 11, 2012 Cik sportsdirektā ir pasūtīšana? Es samaksaju£8.99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 eastbay, lēti un viss čotka. pluss - ir ne tikai sporta preces bet nike u.c. zimolu ikdienas apgerbs, ko lv veikalos neatradisi vai atradisi ar 2x lielaku cenu(ipasi apaviem)mīnuss kā jau minēja - šipinga izmaksas. ja gribas tiešām ātri un kvalitatīvi - sportsdirect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Kā var pirkt apavus inetā? Tu ne vari uzmērīt, ne normāli viņas apskatīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Kā var pirkt apavus inetā? Tu ne vari uzmērīt, ne normāli viņas apskatīt. es apavus un drēbes pērku tikai internetā. Pie izmēriem var piešauties, nekas jau arī nenotiks, ja būs pusizmērs uz priekšu vai atpakaļ. Tāpat jau parasti apavus pērk izmēru lielākus. Ko tu tur daudz pētīsi, uz modes skati jau ar viņām neiesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now