Chucky Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Sveiki! Kā jau redziet un lasiet, tad šis ir mans pieteikums uz cs.gign.lv serveri. Nekas pa daudz un nekas par maz,manuprāt. 18 Mācos ĀVģ botaņika/ķīmijas novirzienā. Pieredze CS'ā n-tie gadi. Tad man nebūs jāuzbāžas/jātraucē citi indivīdi/draudziņi,lai ienāk un izdara to un to,bet gan pats varēšu tagad bez liekas uzbāšanās darboties un netraucēt indivīdus/draudziņus. Parasti vakaros līdz kādiem 02.00,manuprāt. http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=7176 OBLIGĀTI - Reģistrētais niks vēlamajā serverī. Visulaiku ir! Ā, un jā. Vēlamās tiesības ar kurām gribu darboties serverī ir tā adminu starta paketa: slap, slay, kick, gag. Administrātori,kas var(-ētu) aizlikt par mani labu vārdiņu. Teddy GooD MeN Epix doGY Ar cieņu, Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Čalis ar smadzenēm un spējām šaut galvās, onlainā manāms, diezgan, bieži, černi nekad nestrādā. Domāju, ka šim indivīdam var dota attiecīgās komandas. Rekomendēju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 atbalstu. Man likās tu jau esi admins Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 Pēc statiem vien rec var dot. Atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 eee, tu tak biji jau admins.. kas tad notika? taa jau protams atbalstu, jo viens no speeleetaajiem , kas ilgu uzturas te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 eee, tu tak biji jau admins.. kas tad notika? taa jau protams atbalstu, jo viens no speeleetaajiem , kas ilgu uzturas te! Neesmu bijis admins,manuprāt, jau gadus ~2. Bani tika likti uz manu atbildību no citiem adminiem un tas arī viss. Dažreiz vēl ar votekick/ban esmu licis. Gan jau tāpēc padomāji un citi admini,ka es admins jau esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Man arii likaas ka vinjam ir bijis acc gignaa,bet par kaut ko nonjemts Bet lai jau tiek,kapec...Ka nekaa starp mums vinsh jau ir ljoti ilgu laiku , un vinsh nav no tiem kas kachaa stundas lai dabuut acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiwIE Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Neesmu admins bet acīmredzams fakts ka čalim IP adreses ir 10 .. Paskaidrojuma arī ir? Patika ar aimu un wh paspēlēties? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 jā, chucky, kauns ir spēlēt ar aimu un vel pieslēgt ltc netu, lai ip mainītos visu laiku? kiwle tu esi savāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 chucky normals cilvēks, tā liekas, sākumā sajuacu ar chuuw, gribeju jau teikt ka nevar dot bet ckucky ir ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 esmu pat parliecinaats, ka tev bija akses... tikai tu nebiji iisti kraasains. nevar buut ka jaucu. lai vai kaa.. kaa jau teicu, tevi atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Intereses pēc - Kāpēc noņēma aksesu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Intereses pēc - Kāpēc noņēma aksesu? Bija iemesls tāds,ka es viņas pielietoju sevis un citu cilvēku labuma gūšanai ar nemirstību/xteam un slapošanu uz neatļautām vietām. Pēc tā man atstāja tikai laikam admin_chat un vēl kaut kādu burtu. Kad prasīju paaugstinājumu, tad es nebiju ilgāku laiku atbildējis uz jautājumiem savā pieteikumā. 2008.gada Septembrī mani samazināja un 2009.gadā noņēma pavisam nost laikam, jo tad vajadzēja pieteikties,manuprāt, tajā topikā, lai zem profila ieraksta, ka esi admins vai mirstīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 nu re, atsvaidzinaaji man atminju paldies sorry par offtopic, negribu tresho reiz rakstiit, ka atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 uzliku arī banu, netaisi sūdus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts