Falsed Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Sveiki , interneta ātrums man ir 0.54 , nezinu vai tas ir jaudīgs nets. Man ir wireless , un man no stacionārā ir usb kas meklē wireless , parasti man ir 5 stabiņi no 5 , bet tagad visu laiku ir 4 , parasti pings man ir ap 30-40 , bet tagad pāri vairākiem 100! un nevaru paspēlēt , visas programmas man ir izslēgtas , viss off. Kā samazināt savu pingu ? izņemot tās cmdrate un updaterate un rate komandas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 iegaadajies normaalu internetu. pingu savadak nesamazinaasi. var ar programmu palidzibu palielinat piemeram fps,bet lai samazinatu pingu? ja jau visas programmas izsleegtas un augts pings tad neko nevari dariit. varbuut provaideris apgriezis atrumu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Nu ja jau tu ar USB adapteri meklē kam piekonektēties klāt (jeb - rūteri) tad vajadzētu padomāt arī pat to, ka iespējams tur otrā galā, kāds sēž un velk torrentus, vai arī to internetu izmanto vēl 10 cilvēki - tas ir tikai pieņēmums, jo tu neko sīkāk neesi pastāstījis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Kas par provaideri, kas par rūteri? Man te viens čalīts savā laikā aplīmēja pusi sienas no usb antenas puses pie kompja, lai nets neraustītos, kad nevarēja centrā ko labāku dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now