Jump to content
GIGN Forum

Pieteikums Uz War3.gign


Kaspiits
 Share

Recommended Posts

Labdien !

Rakstu pieteikumu, jo vēlos iegūt admin tiesības uz war3 serveri. Mazliet apnicis, ka vakaros, naktīs spēlēju un spēlēt prieku pabojā kāds ar wh/aim. Tad vēl ir īpatņi, kuri nespēj paklusēt iekš čata/mic un riebjās pubertātes vecuma bērni,kuri kurina naidu vai vienkārši nemāk noturēt mēli aiz zobiem.

Informācija par sevi:

Vecums - 22

Nodarbošanās - studēju sabiedriskās attiecības, esmu administrators un jaunākais klientu menedžeris hostinga kompānijā. Ir savs uzņēmums - organizēju pasākumus, veidoju video reklāmas. Esmu arī diskžokejs.

Pieredze CS - nu jau ļoti daudzi gadi. Vismaz 10. Precīzi nevarēšu pateikt.

Kāds GIGN būs labums, ja tev tiks pieškirtas tiesības uz kāda no GIGN serveriem? Domāju, ka Jūs iegūsiet labu adminu. Esmu bijis admins agrākajos apollo/netgames serveros. Tur biju admins 3 serveros un, tad vēl esmu adminējis neskaitāmus mazos serverus, kuri protams ilgāk par gadu nepastāvēja.

Laiki, kuros tu spēlē GIGN serveros - pārsvarā vakari, naktis, tad kad man darbā ir maiņa un arī tie laiki, kuros cenšos atpūsties no visādiem projektiem.

Linki uz spēlētaju statos - http://stats.gign.lv/war3ps/player.php?id=12792

Mans in game niks - (@_@)*Juniors*

Stundas, kas ir uz war3 serveri - nav tas lielākais skaitlis, bet tas tāpēc,ka pāris gadus biju no cs vispār nost. Tagad izdomāju, ka varētu atcerēties vecos laikus. Esmu diezgan bieži serverī.

Admins, kurš varētu mani ieteikt - domāju,ka l1nk1n. Zinu ,ka te vēl ir vecie pipari no nG laikiem, bet neesmu pārliecināts vai viņiem ir admin tiesības, tad nu gan jau, ka tie arī varētu ko labu un iespējams arī sliktu pateikt.

Admin komandas,kuras vēlētos - slay,slap,kick,gag. Protams nesūdzētos par ban,voteban, bet cik sapratu,tad sākumā neko tādu nedod - priecātos ja iedotu, bet ja nevar,tad neko. Vismaz slayošu,kikošu čīterus līdz šiem apniks un aizies paši.

Katrā ziņā Laimīgu Jauno 2012. gadu un veiksmi, panākumus !

Turās !

Link to comment
Share on other sites

Ja l1nk1n te neiemet aci, tad rekomendāciju dodu Es. Gana kvalitatīvs, nobriedis spēlētājs. Neslēpšu faktu, ka viens no senākajiem klanabiedriem, vēl no NG laikiem, bet tas nav iemesls, kādēļ dodu savu REC. REC dodu balstoties uz viņa personību un CS prasmēm.

Link to comment
Share on other sites

hm... 60h tikai nospeletas man liekas ka tas ir par maz!vismaz vajag virs 150h! tev 1 posts ito pieteikums uz acc! Foruma ari vajag ieskriet citreiz ! Kopuma sanak anti! GL

Heh. 60h, bet tās tāpat katru dienu aug. Acc prasu ne tāpēc,ka krāniņu gribās pastiept, bet gan tāpēc,ka iekš war3 ir ļoti daudz un bieži visādi pipari ar wh/aim vai norec. Un admini tur ir tik reti...it sevišķi vakaros.

Posti - nu es neuzskatu,ka visu laiku kko atbildēt vai runāt ir prātīgi. Labāk nepiekakāšu forumu. Būtu bijuši vismaz 10 posti par čīteriem, bet vai nu es kaut ko neesmu sapratis vai kā, bet nesaprotu kā paņemt kā parastam spēlētājam ip adresi ? Respektīvi čītera ip ? Rakstiju xlist, amx_list, xwho, bet nekas tāds nestrādā. Ja ir kkāda citādāka komanda būtu pateicīgs ja kāds noinformētu. Un rakstīt calladmin ir praktiski bezjēdzīgi. To es esmu tik daudz darījis un labi ja no 1000 reizēm 2x ienāk admins :D

Bet tas tā.

Es jau savā laikā esmu pa cs formumiem ar 3000 postiem izbļaustijies - tāpēc īsti nenesās prāts t rakstīties. Sekot informācijai jau sekoju un čekoju,kas te notiek :)

Link to comment
Share on other sites

Kads ir tev Dj name? :)

Par war3 nav nekādas teikšanas, bet zinu, ka tur visu laiku ir problēmas. Tāpēc balstoties uz šo postu, liekas, kāpēc gan nē...ja ir zinošs, un tagad atkal aktīvs, solidārs, un lojāls. :)

bet nu, gala vārdi par šo jau ir pavisam citiem cilvēkiem!

bujaka!

Edited by Loyality
Link to comment
Share on other sites

Par tām stundām varu vien teikt, ka tās 15h savāksies, ja jau pāris mēnešos savācis ir 60. Neiedodot acc, neatrisināsies bardaks war3, līdz ar to nedomāju, ka viens lieks, labs admins traucētu.

Turklāt, situācijai forumā nav īpaši liela sakara ar situāciju serveros.

P.S.

Liela daļa foruma tēmu ir vienkārši debīlas, līdz ar to, krāt postus nav viegli. Turklāt, ko maina 1 vai 92 posti forumā?

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

Pieteikums piesaista. Izklausās tīri sakarīgs čalis un cik saprotu arī nav vakardienas sīcis, kas tikko sācis spēlēt. Un war3 adminu trūkums ir diezgan liels. Es ar pēdējā laikā tikai pub iegriežos un war3 vairs neuzturos.

Es itkā atbalstu, bet admins ar tādu niku nekam neder. Vajag jēdzīgu niku un es būšu ar visām četrām par.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nu nejau kaut kāds pokeminisks niks kā viņam ir. Neticu, ka nevarētu izdomāt kaut ko jēdzīgāku.

Ja domā (@_@) daļu, tad tas ir mūsu vecais klans, ar kuru atkal spēlējam. Dibināts ~9 gadus atpakaļ. Tā ka tā mums ir veca vērtība. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja domā (@_@) daļu, tad tas ir mūsu vecais klans, ar kuru atkal spēlējam. Dibināts ~9 gadus atpakaļ. Tā ka tā mums ir veca vērtība. :)

Tieši tā. (@_@)** ir atmiņas. Un daļa par Juniors - tā ir mana iesauka kopš bērnības :)

Link to comment
Share on other sites

Zinu, ka es šeit nevaru izrunāties, tādēļ varat droši neņemt vērā. Bet nu admini trūkst un es šo spēlētāju esmu redzējis, ja nemaldos, pat manījis šur, tur kopā ar Lumpy adminējot. Tiešām noderīgs pielikums būtu, citādi adminu aktivitāte serverī ir 0, neskaitot Lumpy šad tad, vai linkin pa naktīm. Un jums vajadzētu adminu sastāvus pamainīt arī, citādi tiešām, te ir tikai 2 aktīvi war3 admini.

Link to comment
Share on other sites

Pieteikums nav slikts, BET nav reģistrēta nika.

Niks tika piereģistrēts. Gribēju to izdarīt agrāk,bet man radās maldīgs iespaids, ka ar klantagu nevar pieregot. Tomēr var un to arī izdarīju :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...