hUr Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 Sveiki Gignieshi un parejie CS speletaji Te trauce jus tads speletajs ka hUr varbut dazi mani pazist ar niku roky man butu lugums pec admin_tiesibam[par skadi nebus ari vote_tiesibas]! es veeletos teikt ka netaisos lielities ar savam iegutajam vote_tiesibam[tur gan ipashi nav ko lielities, bet tomer] cita runa jau butu par admin_tiesibam bet tas jau ari netaisos kladzinat par visu serveri dazi iemesli kadel varetu pieskirt man tiesibas: a) votemap un adminmap: 1) gadas varianti ari ka tautas lielakums velas citu map, bet serveri nav speletaju kas to varetu izdarit tb uzlikt citu map 2) ir reizes kad nextmap tautai liekas diezgan tizla un lidz map beigam palikusi apmeram 1:00 kick: 1) piemers no dzives: T uzlicis bumbu, bet CT freefrag 2) jau kadas 15min no map sakuma viens speletajs sez spectatoros un vairs nav brivu vietu, nu laidisi ari citus playersus pie speleshanas [es gan nesaku ka ipashi veroshu kas sez spectatoros, bet gadas ieverot] 3) netaisos likt kick par to ka speletajam liels pings, bet ja players biezi taisa TK[kad to kads ipashi man pasaka] vajadzetu kick pec manam domam 4)ja viens un tas pats speletajs vairaks reizezs izmet flash sava dzimene rounda sakuma un trauce ta savus komandas speletajus 5) drosvien jau atrastos vekl kadi iemesli, bet nenak galava c)slay: 1) ja speletajs nepild misiju kad jau rounds iet uz beigam 2) shis gadijums gan ir loti reti, bet gadas: speletajs iesprudis viena vieta un netiek lauka[shi iemesla del jau man neviens tiesibas nedos ] d)asay: 1) labs veids ka komandai likt pildit misiju 2) protams ka gan negribas izcelties uz fona P.S nu labi atzishos ka saviem kluba biedriem jau nedzudz palielishos , bet tas gan bus tikai vardiski un nekas tads serveri nenotiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 hmm... neatceros, no kura mod'a, bet katraa zinjaa GIGN servaa ir taads jox.... konsolee uzraxti votemap <kartes nr.> - taadeejaadi tu nobalso par karti konsolee uzraxti vote <player ID> - taadeejaadi komandas biedri var nobalsot par speeleetaaja izmeshanu... karshu numeraaciju var uzzinaat konsolee uzraxtot votemap playeru ID var uzzinaat konsolee uzraxtot vote... nesen izpeetiju... =] P.S. konsoli var izsaukt ar ` [tilde] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 ko tu ar to gribeji pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXotic* Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 hmm man dikti patiik sis texts, bet rodas jautajusm cik ilgi tu raxtiiji un, kam tev tiesiibas, ja ir tik daudz adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 Nemaz ti ilgi jau nerakstiju Priekskam man admin tiesibas? nu shi jautajums gan bija nevieta kam gan negribas vinas? kadel gan man ari neizmeiginat veiskmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 duh ar to gribeeja pateikt ka tev admin tiesiibas nav nepiecieshamas un es gribu pateikt ka exotic - tas ir protams miilji ka tev rodas jautaajumi bet tas ir galiigi offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 16, 2003 Author Report Share Posted October 16, 2003 macho man butu tads jautajums vai ari vote_tiesibas nevaretu lugt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 nez.. man liekas ka tas nav nepiecieshams.. adminu ir pietiekami.. un sen neesmu redzejis situaciju, ka serverii nebutu neviena pasha admina ar vote tiesiibaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 17, 2003 Author Report Share Posted October 17, 2003 nja bet nekad jau vinu nevar but par daudz vismaz es ta domaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 araa ir forsh laiks un man ledusskapii smird zivs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 17, 2003 Report Share Posted October 17, 2003 araa ir forsh laiks un man ledusskapii smird zivs... worm kaa vienmeer pa teemu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 21, 2003 Report Share Posted October 21, 2003 temas nu gan nesakrit nav neka vienada Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 skat kas atnaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeFty Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 vinam buus tiesibas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 cincis tads vakar zivs sapuva un govs lecot no majas nospieda kaiminju, nabags... shodien putra pargaja par katlu un ateja smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 27, 2003 Author Report Share Posted October 27, 2003 Hmmmmmm....... bet worm kautko par manu topic vari patekt? netikai par tavam zivim un govim Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 Vecais neapvainojies. Apskaties kaads pieteikums ir m3x vai kaads vinjam bija niks kas tiko tika klanaa. Enyway (emaaku rakstiit angliski) vinjss uzprasija un vinju panneema. Tu nedomaa ja kaads gribeetu tad arii tev kautko konkreetu pateiktu nevis staastiitu pa zivs piedziivojumiem. meeggini varbuut beigaas tev iedots Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 27, 2003 Author Report Share Posted October 27, 2003 meeggini varbuut beigaas tev iedots nu es centishos Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 bljadj suka kakjis zivi apeeda... ha tagad tam suudam buus caureja Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 27, 2003 Author Report Share Posted October 27, 2003 nja worm to jau no tevis vareja sagaidit bet tikunta nabaga kakis nu bet tad tomer, ka bus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted October 27, 2003 Report Share Posted October 27, 2003 hmm... neatceros, no kura mod'a, bet katraa zinjaa GIGN servaa ir taads jox.... konsolee uzraxti votemap <kartes nr.> - taadeejaadi tu nobalso par karti konsolee uzraxti vote <player ID> - taadeejaadi komandas biedri var nobalsot par speeleetaaja izmeshanu... karshu numeraaciju var uzzinaat konsolee uzraxtot votemap playeru ID var uzzinaat konsolee uzraxtot vote... nesen izpeetiju... =] P.S. konsoli var izsaukt ar ` [tilde] ja tu veel neesi sapratis- vinjsh gribeeja pateikt, ka tev pietiek ar votemap konsolee rakstii6anas privileegjiju ,un ja kaads veeleetos tev iedot 6iis tiesiibas(vote tiesiibas vai pat veel smagaakas) taas jau sen buutu tavaa riiciibaa Un ja veel neesi sapratis- NEMAZ NECERI ===---===---===---===---===---===---===---===---===---===---===---===---===---kaa man tas patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts