Semorka Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Tātad beidzot pasūtīju šādas kiškas datoram. http://www.1a.lv/dat...-sl500/4259750/ Barošanas bloks http://www.1a.lv/dat...0sr05c/6125439/ Processors http://www.1a.lv/dat...-p21b3/6647310/ Mātes plate http://www.1a.lv/dat...md2gd3/8013409/ Video karte http://www.1a.lv/dat...8fk-r1/9222760/ Coolers Kādi jūsu secinājumi, pieticīgs, labs, var izstikt un tā tālāk. Pirmo reizi pats komplektēju, nav daudz zināšanas no tā, naudas arī daudz nav, nu tad kas tur sanāk? Edited December 30, 2011 by Semorka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Word,powerpoint un chrome atliektiem galiem Tas psu drošvien realitāte ir W:2 Edited December 30, 2011 by Kaupo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nahuj tev kūleris vēl viens vajadzīgs ja tu pat nejēdz pats kompi savākt? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 CUstom cooleri nevajag. Tādu pa 9 latiem pavisam noteikti nevajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 (edited) A kas tad man dzesēs to i3 processoru?? tagadējam dual core E5300 virsū ir tāds cooleris, kas dzesē, kāpēc man core i3 nevajadzēs dzesētāju? Salikt es mācēšu, bet vienīgais par ko es mīžu ir tas, vai būs tā teikt saderība ar dzesētājiem. Barošanas bloks 500w man pietiek. core i3 un video karte, askatījos youtube, grafikai nav nemazākās vainas. Coolers man vecais, vaitad derēs, kas man dzesē tagad? Edited December 30, 2011 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Katram procesoram mūsdienās nāk līdzi stock cooleris. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 ...virsū ir tāds cooleris, kas dzesē, A kas tad man dzesēs to i3 processoru?? vienīgais par ko es mīžu ir tas, vai būs tā teikt saderība ar dzesētājiem... core i3 un video karte. Paskatījos youtube, grafikai nav nemazākās vainas... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 apsteis cik vajag gpu psu, bet tas psu ir sūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Katram procesoram mūsdienās nāk līdzi stock cooleris. Paldies. To es nezināju. Nu lab sanāk ka man būs lieks cooleris. apsteis cik vajag gpu psu, bet tas psu ir sūds nezinu kas ir GPU un PSU, man galvenais ir tas ko es redzu. a kas tur sīkumos mani tas pilnīgi neinteresē! Edited December 30, 2011 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 nezinu kas ir GPU un PSU, man galvenais ir tas ko es redzu. a kas tur sīkumos mani tas pilnīgi neinteresē! AIZEJ PAKONSULTĒJIES AR KĀDU DATORSPECIĀLISTU, LAI VIŅŠ TEV SALIEK DATORU UZ TAVU NOTEIKTO NAUDAS SUMMU, varbūt sanāks nedaudz dārgāk, toties tev viss strādās un nebūs jāuztraucas vai tevis pasūtītās datora komponentes kopā labi strādās, un vai vispār strādās, UN NEBŪS VAIRĀK ŠEIT JĀRAKSTA GLUPĪBAS un jāpazemojās. nē, nopietni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Ai man slinkums uz rīgu braukt 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Tāds dānis, fiksi atcel pasūtījumu kamēr vēl vari, smieklīgāku komplektu vēl neesmur redzējis.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Iesaku nep1st kapeiku uz lētiem psu, savādāk visa Tava 'gejming' sistēma var aiziet pie tēviem. Es jau tagad to daru, labi ka pasūtījumu varēšu atcelt, jo pasūtījums pienāks tikai janvāra beigās. Ko tad jūs ieteiktu? http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/141560-datoru-komplektacijas-dazadas-cenu-grupas/ Edited December 30, 2011 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Es jau tagad to daru, labi ka pasūtījumu varēšu atcelt, jo pasūtījums pienāks tikai janvāra beigās. Ko tad jūs ieteiktu? Labi ka pakonsultējos te. Bet kas tur ir par iemeslu, par maz processors vai video karte, neko nesaprotu? Edited December 30, 2011 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Nepis prātu sev un pārējiem. Palūdz kādam speciālistam no tiem pašiem interneta veikaliem tavām prasībām un maciņam sakomplektēt datoru - to tad arī sūti. Kur problēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Nepis prātu sev un pārējiem. Palūdz kādam speciālistam no tiem pašiem interneta veikaliem tavām prasībām un maciņam sakomplektēt datoru - to tad arī sūti. Kur problēmas? internet veikals 1a.lv, tāpēc ka uzsitiena man tāda kapeika nav, varu tikai līzingā paņemt saprotat to. Un man tur i-veikalā 1a.lv, kautkāda vecene pati kura nerubī ko esmu pasūtījis, tikai zin nosaukumus, kādu konsultāciju viņi var sniegt! Edited December 30, 2011 by Semorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 internet veikals 1a.lv, tāpēc ka uzsitiena man tāda kapeika nav, varu tikai līzingā paņemt saprotat to. Un man tur i-veikalā 1a.lv, kautkāda vecene pati kura nerubī ko esmu pasūtījis, tikai zin nosaukumus, kādu konsultāciju viņi var sniegt! No kura laika nepilngadīgajiem dod līzingā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Kopš tā laika kad tu paliki par dauni! Lab vismaz ir atšķirība starp manējo un manis pasūtīto PC( nu protams kad ir ) Menējais Intel pentium dual core E5300 2.6ghz RAM 2040 Video karte Geforce 9500gt 512 Barošanas bloks 330w Pasūtītais Intel core i3, 3.1 ghz RAM 4GB Video GTS 450 GDDR3 barošanas bloks 500w Edited December 30, 2011 by Semorka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Interneta veikalu forumos noteikti ir kāds, kas rubī fišku un var tavām vajadzībām un uz tavu noteikto summu sakomplektēt maksimāli labu kompi. Ja nemaldos bija tāda bode m79 ar labām atsauksmēm. Bet es galīgi nevaru saprast par ko tu vispār runā. Ja tu esi sakomplektējis šito un gribi ņemt līzingā, tad kur ir problēma to kompi sakomplektēt kādam zinošam cilvēkam, un tā pat to kasti noformēt uz pēcapmaksu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Da nē, te visi saka ka pictec ko tu esi paņēmis, ka neies tas un tas noģībs, PSU un hujū un visādus burvja vārdus saka, a te man vietējais atkal saka, ka viss strādšot un battlefield 3 varēšu kapāt kā nemanās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 viss, kas mūsu spēkos ir palicis ir pateikt tev EJ DIRST 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Tad kāpēc jautāt šeit un dirst par to, ka tev skaidri un gaiši saka, ka tavas komponentes kopā veidos drazu kaudzi, ja var ticēt vietējam Jankam? Šāda tipa argumenti atkal jau parāda to, ka gribas pirkstus gaisā celt ( kaut gan šeit pat nebūtu par ko ) un kompis beigu beigās tā pat netiks nopirkts. Ja reiz NEVIENS pats cilvēks šeit nav uzrakstījis neko labu, tad varbūt tā tomēr arī ir? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 (edited) Kopš tā laika kad tu paliki par dauni! Iedod mammai buču un pasaki, ka pc vietā labāk ieguldīsi naudiņu sevis izglītošanā Par 400 Ls pirkstu gaisā celt? :D Vispār elektroniku ņemt līzingā ir stulbi, jo pēc gada viņa nebūs nekā vērta, bet maksājumi vilksies līdzi. Edited December 30, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted December 30, 2011 Author Report Share Posted December 30, 2011 Ai piz du iešu rīgā prasīšu lai iesaka ko kā, bet vienu gan es uzzināju ka mātes platēm cooleris nāk līdzi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Ai piz du iešu rīgā prasīšu lai iesaka ko kā, bet vienu gan es uzzināju ka mātes platēm cooleris nāk līdzi Ko tu neteiksi... Es arī to tikko uzzināju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now