mcprikols Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 manam cs 1.6 fps vidējais ir ap 30 cik saprotu tas ir daudz par maz - tapēc man lago spēle kad sākas apšaudes, ir mazas mapes utml. man ir ATI Radeon x550 videokarte pielikumā ir videokartes kontrolpanelis kas man jāmaina setingos un vēl kkur citur? vārdsakot , kas man jādara lai palielinātu fps piem līdz 99 lai man nelagotu cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 izsledz vsync parbaudi draiverus uzinstale game booster ja neliidz instale xp gandriz visiem kam win7 tiem problemas ar cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pig- Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 vot man ari intrese kaa var normali uzmochit cs man uz vecas miskastes iet kur virsu ir xp ar 100fps tagad labs jaudigs jauns dators fps ap 60-70. Vai tiesham vaina ir win7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Vaina ir tajā, ka novecojušas spēles, hardware un software jaunās perētājsistēmas pilnībā neatbalsta. Ir pareizi jānoregulē video kartes settingi, jānoregulē properties pašai spēlei un tad jau problēmu nebūs. Neesmu win7 lietotājs, tāpēc konkrēti nepateikšu. Bet uz win7 un vistas CSu ar 100 fps spēlēt ir iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandits Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Man fps uz Win7 ir 99-100 vislaik, bet man kad konektējos klāt serverim CS uzkaras. Kādreiz kad tā nebija fps bija labs 99-100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcprikols Posted December 18, 2011 Author Report Share Posted December 18, 2011 Bet es visu esmu iespejamo man liekas jau izdarijis bet nelidz Videokartes driveri ir updatoti Vsync ir off atioglxx.dll fails ir iekopets cstrike mapee settingi csā ir OpenGL 1280x1024 Highest 32bit es nezinu ko vēl darīt tiesām windows 7 pie vainas? jo uz xp man viss labi gāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now