Jump to content
GIGN Forum

Anticheats Ss

Recommended Posts

Nu tad ta lidzu palidziet man Atrast Anticheats Ss prieks servera (LINKU) un ari kadu mazu aprakstu ka vinu uzlikt (Saku uzreiz es no ENG maz ko iedzu ) Ludzu LUDZU palidies man man serveris ir pilns visu laiku bet daudz cito un es netieku gala jus teiksies vajag vairak adminu da nevar atrast nevienu norm adminu visi n00bs taksto plz palidziest man

Nu tad ta lidzu palidziet man Atrast Anticheats Ss prieks servera (LINKU) un ari kadu mazu aprakstu ka vinu uzlikt (Saku uzreiz es no ENG maz ko iedzu ) Ludzu LUDZU palidies man man serveris ir pilns visu laiku bet daudz cito un es netieku gala jus teiksies vajag vairak adminu da nevar atrast nevienu norm adminu visi n00bs taksto plz palidziest man

pirmkart : bez anglu valodas nekur talu netiksi...

otrkart : google vienmer palidzes

treskart : zinaju, ka tu gogle nemeklesi tapec atlavos to izdarit tava vieta. : http://www.linuxjournal.com/node/7620/

http://www.ssclient.de/news/index.php

ceturtkart : vai es varu iegut admina access uz tava servera?

-ha- ja prostams man tik jauzliek AntiChaet SS un vis rules es pateiksu ko ka un kur liels paldies par palidzbu bez viens prikols Ta ENG valoda ---- vienkarsi psc man vajag heelppp ar INstall u.t.c. es vienkar6i loxs psc

Edited by Atom

Karoche ta man vis griezas normali vismaz cd hack toch serveri vairs niet,bet ir vien kkibele SSC liek banu nevis uz manas tatu baaze (amxbans) bet gan uz listip.cfg ir tur manuali paskaidrots ka to izlabot bet nekadi nevaru iebraukt bazaraa karoche tur ta vesi ir uzrakstits bet nu megginaju visadus variantus reku bus links palasat mozka varat palidzet Links paskaties

• 2 weeks later...
vismaz cik es zinu tad newar 4iitot ar CD-HACK kur ir anticheats SS !! smiliez.de_2538.gifconfused.gif

tavai informacijai, CDhack nav vienigais chiteru juzotais strunts. ir tak daudz un biju pat uzraci ciitu ar, kuru var citot uz serveriem, kur stav ssc. ja nemaldos sauc fu***** sp vai ps neatceros...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...