DominiX Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Ir nepieciešams atgādāt šmotkas no Anglijas ( Rugby ) līdz Latvijai ( ideālā - Liepājai ). Pasts sanākot pārāk dārgi. Esmu dzirdējis, ka ar, tā saucamajiem, kurjeriem sanāk lētāk. Kā tur īsti ir? Varbūt kāds var dot uzreiz kādu kontaktu, vai vismaz padalīties pieredzē. Nekad neko nav nācies sūtīt vai pieņemt no Anglijas uz Latviju vai otrādi, tā kā esmu pilnīgs nulle tajā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 (edited) http://www.draugiem....1&f_tid=1798316 visa infa ir, vairāki busi and shit.. Edited December 13, 2011 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 muterita 2 reizes sutija... pa kkadiem 20 - 30 paundiem laikam. un atrada ss.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Nu man samērā liels koferis sanāk, nekas vairāk par drēbēm tur laikam nebūs. Līdz 50 mārciņām par piegādi būtu visideālākais variants. Seen, tu varētu varbūt atrast to kontaktu, ja tas nav bijis pārāk sen atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 DominiX, mēģini šo http://www.diamondts.lv/lv/ Ar viņiem domāju sūtīt hoķa ekipējumu atpakaļ uz LV, + viņi neskatās svaru, tikai izmēru, tā kā sabāžot tās mantas kaut kādos vakuuma maisos vai vienkārši kārtīgi salocot un sapakojot nebūs dārgi. Principā, cik esmu skatījies, manuprāt, tur ir diez gan labas cenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 Neizskatās pārāk bargi un dārgi, būs jāparēķinās cik dārgi tas sanāks. Alternatīvas arī noderēs, cenu salīdzinājumam, tā kā neskopojaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAMPO Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Iemet acis dhl.lv. Varbūt būs izdevīgi tev. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now