jerrico Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 man tiiri taa interesee vai kaadam patiik shitie krievu dziedaataaji kas speelee muziku pie kuras jaadzer? t.i. speelee gjitaaru un dziesmas ar vaardiem kuri liek aizdomaaties? katrs kuram patiik ( ja patiik ) vareetu nosaukt kaadu izpildiitaaju un skanjdarba nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Ir arī daudz citas mūzikas, kas spēj likt aizdomāties. Patiesībā, es reti kad ieklausos vārdos, es klausos vienkārši mūziku. Toties man daudz labāk aizdomāties liek pastaiga svaigā gaisā. A dzert - ka tik ar ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 (edited) oj nee, tie krievu dziedaataaji man vienmeer ir besijushi un taads oldschool dziesmas uz gichas kur tikai spelee un druumaa balsii dzied, no way, nekad neklausiishos taadas un nemeeginaashu iedzilinaaties taniis vaardos. man galvenais ir bass un riktiigs aatrums, piem. pankroks vai death metal. galvenais, lai riktiigi energija straavo no taas muuzikas, uzliekot taadu muzonu var cs novaakr vairaak pretiniekus Edited December 10, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Kāpēc man tev sagribējās pateikt, ka ne visu vajag saistīt ar CS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 nu nokachaa kauko no coja + baigi labaa grupa ir pjatnica tie buutu taadi maakslinieki, ko var klausiities, bet veel ir taadas dziesmas, kuras kaukur atrodu (lielaakoties man atsuuta) un kuras ir reaali inchiigas (centiishos vienu taadu pielikt klaat) p.s. saspiedu - tiiri, lai njem pretii p.s. prieksh fasty ieliku zip 06_Track_6.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 10, 2005 Author Report Share Posted December 10, 2005 Pain nevari ielikt .zip formaata? man .rar nenjem pretii, Viktors Cojs labs, ir man dazhas vinja dziesmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 man galvenais ir bass un riktiigs aatrums, piem. pankroks vai death metal. mani no krieviem, nez kaadeelj cepii Splin Link to comment Share on other sites More sharing options...
reasonable? Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Mans favorīts ir tas oldschool čalis, kas katru gadu, jā, arī ziemu, tusē Majoros ar savām afigennajām brillēm un akardeonu. Protams, jāpiemin arī kūlās drēbes, polšs un slāvu dziesmas, kuras gadu gaitā nav mainījušās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 (edited) man tiiri taa interesee vai kaadam patiik shitie krievu dziedaataaji kas speelee muziku pie kuras jaadzer? t.i. speelee gjitaaru un dziesmas ar vaardiem kuri liek aizdomaaties? katrs kuram patiik ( ja patiik ) vareetu nosaukt kaadu izpildiitaaju un skanjdarba nosaukumu Ja tu ar taam dziesmaam esi domaaji balaades, tad ,nee, nepatiik gan.Jaa, Cojs ar Kino gan ir sakariigs, tikai taas galiigi nav balaades . Edited December 11, 2005 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 Ja tu ar taam dziesmaam esi domaaji balaades, tad ,nee, nepatiik gan.Jaa, Cojs ar Kino gan ir sakariigs, tikai taas galiigi nav balaades . nee balaades gan nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Sitaas diesmas ir labas man labaak patiik klausiities kautko no 5Ninzza arii nav slikta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now