GB_ Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Ir domā likvidēt stacianāro pc un iepirkt planšetnieku - tiri web ielūkošanai un dažu komentu ieplutišanai ! Pašlaik gan nets ir caur cable , nesmu zadrots bet lai lietotu wifi man vajag piepirkt wifi ruteri ?? or ko ? Un kā ir ar tiem planšetniekiem ?? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 rūteri vajadzēs. kapēc neņem laptopu? varēsi vēl spēles uzkapāt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 rūteri vajadzēs. kapēc neņem laptopu? varēsi vēl spēles uzkapāt. Tjipa ar plansheti nevaretu>? Planshete ir forsha mantinja,bet ar tadu norunu ,ka tev patiik lietot touchskriinus, Ja vajag tiri neta ideala mantinja, nu ja kaiminjam ir ruteris vari tak no kaiminjiem zagt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) Pašam ir Motorola Xoom, lai arī tautā nodirš, bija viens no pirmajiem tabletiem. Neko sliktu nevaru teikt, ja nu vienīgi, ka salīdzinoši smags. Ja tev tīri patīk pasērfot netā un paskatīties youtube video uz dīvāna, kamēr reklāma pa TV, tad it is way to go. Tāpat arī saskanē grāmatas un tev nav jāstaipa nekas līdz. Bet nu tiešām pārliecinies vai tas tev ir vajadzīgs. Pameklē google : why not to buy tablet un izlem. Edited November 29, 2011 by Zorg`s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 kāpec ne portiks ? Mājas jau ir viens portiks - smags ! Un ari cenu diapazonam neatbilst - a tablete pa 100 ls sanak diezgan laba ! Vairak aci metu uz Android mazajiem 7 inc ! Kur slepjas tie mīnusi ? touchskriinus patik rullet ! Un neko vairak ka ziņas palasit erti sežot di'vana nevajag ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 15 collu portatīvo salīdzināt ar 11 collu planšeti ir tiešām gudri. Jauda,displejs un iespējas ir lietas, kas tev jāizvērtē. Saraksti stabiņā ko gribi un tad skaties ar kuru no abiem var to paveikt. katrā ziņā 11-13 collu laptops>planšete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Par 100Ls nevar nopirkt tableti. Man kolēģis (ex) reiz teica, ka ir planšetdatori (apple) un pārējie. Iespējams, ka viņam bija taisnība. Tb - par 300Ls jau parādas sakarīgas mantiņas, bet tas ir way above tavs budžets! Beefs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) Ā es nemaz nepamanīju tos 100ls augšējā stūrī, par tādu naudu skaties uz netbuka un tad vēl vajadzēs kādus 50 ls. Par 100 $ dolāriem laikam varēja dabūt sony tabletes, ko visi izbrāķēja, laigan Latvijā laikam viāns maksā 150 ls Edited November 29, 2011 by Kaupo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 a kas vainas plansetniekiem pa 50 Ls / nakuj man maksat 300 Ls par aplee zimolu un staigat lielities ~ ja naudas naf - pērku ko gribu un ko varu atlauties ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Tad sāc domāt ar galvu. Nav nauda, bet gribās planšeti ko paspaidīt un iemest plauktā. Tas nav praktiski. Un tās dārgās planšetes ir dārgas nevien dēļ zīmola, bet programmatūra+izskatas+kvalitāte+zīmols. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 tu nekuja nesaproti bet vienalga raksti ! itka es nesaprastu kaaa sudu no biezpiena atsškirt ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Es ņemtu kautko no cortex a8 (tādā cenu diapazonā). Vismaz skaipā runāt var netā kā wm8650 modeļiem. Nu bišk dārgāks ir, bet vismaz labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 GB_, man ir skumji lasīt Tavus postus. Tev Kaupo +- sakarīgi apstāsta par dārgāku plansešu plusiem (lai gan par OS gan nepiekritīšu, jo arī 70$ planšetēs var atrast hemoroīdu), bet Tu viņam nepamatoti uzķēzi. + Mani nepamet sajūta, ka tu katru savu "iesakiet" topiku veido, sava krāna garināšanas labad. Nu, nopirki savu 2.5k vērto mašīnu? Vai galaxy ace for fuck`s sake? Ja jā, iemet bildi un es ņemšu savus vārdus atpakaļ. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 pinhead nu esi nezinu vai krāns garinās ar 100ls planšeti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted December 1, 2011 Author Report Share Posted December 1, 2011 (edited) GB_, man ir skumji lasīt Tavus postus. Tev Kaupo +- sakarīgi apstāsta par dārgāku plansešu plusiem (lai gan par OS gan nepiekritīšu, jo arī 70$ planšetēs var atrast hemoroīdu), bet Tu viņam nepamatoti uzķēzi. + Mani nepamet sajūta, ka tu katru savu "iesakiet" topiku veido, sava krāna garināšanas labad. Nu, nopirki savu 2.5k vērto mašīnu? Vai galaxy ace for fuck`s sake? Ja jā, iemet bildi un es ņemšu savus vārdus atpakaļ. Audiks A6 ir nopirkts - bildes ieliksu , nemiz kedas ! Telefons gan vel ir vecais - jo neko labu naetradu un jaunu pirkt no fun ! nu vo epix piesmēla to spaini , neko garinat man nevajag - jau taaa trauce Edited December 1, 2011 by GB_ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Protams, ka 13cm lockelis (piebriedis) traucē doties pat pirtī! Tu, protams, vari ielikt bildes (nemīžot kedās).. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Protams, ka 13cm lockelis (piebriedis) traucē doties pat pirtī! Tu, protams, vari ielikt bildes (nemīžot kedās).. Beefs Pimpi ar audi kopā? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 GB_ bildes ar audi, tādi foruma noteikumi, PINHEAD zin Planšetings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Laikam tā sapircies veiksmīgi, ka pat nav bijis laiks ierasties šeit un palielīties ar bildēm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kesh Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 http://bit.ly/tgrZGW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted December 12, 2011 Report Share Posted December 12, 2011 Tieši simts lati http://www.1a.lv/datortehnika/Plansetdatori/archos_arnova_7_g2/7789928/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted December 12, 2011 Author Report Share Posted December 12, 2011 Topic Close - Problem Solved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now