Jump to content
GIGN Forum

Jautājums Liepājniekiem


DoubleT
 Share

Recommended Posts

Kurzemes vārds kapeikas maksā. Super gheto pie kojām tak ir, no rīa aizčāpo un nopērc - tur ir vērts pameklēt. Studentu čomiem ar vari prasīt, tiem vajadzētu būt informētiem.

Kā arī meklējot, iemet arī savu sludinājumu. Ir cilvēki, kas parādu dēļ ir gatavi izīrēt dzīvokli ar šausmīgi mazām īres maksām un šie cilvēki paši parasti žmoģī rakstīt sludinājumus paši.

Link to comment
Share on other sites

Metalurgā jau tā jaunā krāsns pa d*rsu aizgāja, tā kā...atkal sūd*gi.

Par tēmu runājot... Cik esi gatavs maksāt? Malkas, centrālo apkuri? Jeb, gribi čurāt tualetē, kas ir istabā vai arī iet ārā uz šķūni...Uz cik ilgu laiku?

edit: Pats liepājniekos esi ielicis? Man, piem, bija tā, ka es ieliku un man pašam pazvanīja.. tagad laimīgi īrēju..būs jau 2 gadi drīz.

Edited by kept
Link to comment
Share on other sites

Varēji jau pajautāties kādas vēlmes tev pašam, 2 istabas ir šaurs apzīmējums, vieta un cena daudz ko nosaka :) Bet jā, avīzēs labāki piedāvājumi būs nekā tikai netā.

http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/liepaja-and-reg/liepaja/hfhec.html

Būsi gandrīz kaimiņš ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Dzīvolkis pēc skata atgādina nigthmare mitekli. Droši vien tāpēc, ka tur visi tie dzīvokļi ir ar vienādu plānojumu.

Diezgan liela platība, vannas istaba gan tāda maziņa, bet vienam pašam apgriezties ir kur, un kājas diršot arī pāri vannai nav jāmet. Centrs pāris minūšu gājienā, netālu arī jurcīte un parks - es ņemtu tādu variantu, tbh.

Link to comment
Share on other sites

Jā, tieši tāds pats kā man, tikai tur mazāk prasās remontu kā man :> Vieta pietiekami 2 cilvēkiem... Labāk kā kojās viennozīmīgi, tā kā ķer ciet, ja vēl ir pieejams, līdz universitātei gājiens smēķa garumā ;) Nezinu kā tur trubas savilktas, bet ziemas aukstajos mēnešos arī rēķini mēdz būt diezgan nepatīkami, par siltumu var savākties uz ~100Ls (ar visu apsaimniekošanu, protams, var būt arī uz 120Ls, bet varbūt tā tikai man)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...