DoubleT Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Kāds no vietējiem liepājniekiem nezin kādu, kas izīrē 2istabu dzīvokli Liepājā? Meklēju jau caur Liepājniekiem, ss.lv, zip.lv. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Zinu,zinu bet neteikšu, Kur baltais(i)zaķit's guļ: Aiz upītes kalniņā(i), Sīku lazdu krūmņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 nowārno sevi, un ej prom. jau iepriekš paldies. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Kurzemes vārds kapeikas maksā. Super gheto pie kojām tak ir, no rīa aizčāpo un nopērc - tur ir vērts pameklēt. Studentu čomiem ar vari prasīt, tiem vajadzētu būt informētiem. Kā arī meklējot, iemet arī savu sludinājumu. Ir cilvēki, kas parādu dēļ ir gatavi izīrēt dzīvokli ar šausmīgi mazām īres maksām un šie cilvēki paši parasti žmoģī rakstīt sludinājumus paši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 o, paldies DominiX. par to avīzi toč gribēju prasīt. nezināju, ka tur ir sludinājumi. mby jāiemet pašam tur sludinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 cik liepājā vispār 2istabnieks izmaksā īrēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Liepājā nav jāmaksā par elektrību, jo tur tādas vispār nav. 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 un Ziediņš ir reāls. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Liepājā nav jāmaksā par elektrību, jo tur tādas vispār nav. Nedirs vecozēn, man pat ir internets Klīst baumas, ka metalurgā misiņa kāmji skrien pa ratiem, lai mums būtu štroms 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) Metalurgā jau tā jaunā krāsns pa d*rsu aizgāja, tā kā...atkal sūd*gi. Par tēmu runājot... Cik esi gatavs maksāt? Malkas, centrālo apkuri? Jeb, gribi čurāt tualetē, kas ir istabā vai arī iet ārā uz šķūni...Uz cik ilgu laiku? edit: Pats liepājniekos esi ielicis? Man, piem, bija tā, ka es ieliku un man pašam pazvanīja.. tagad laimīgi īrēju..būs jau 2 gadi drīz. Edited November 9, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 (edited) Varēji jau pajautāties kādas vēlmes tev pašam, 2 istabas ir šaurs apzīmējums, vieta un cena daudz ko nosaka Bet jā, avīzēs labāki piedāvājumi būs nekā tikai netā. http://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/liepaja-and-reg/liepaja/hfhec.html Būsi gandrīz kaimiņš Edited November 9, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 pizgec, janjem uz vasaru rezidence liepaajaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Varu savu balkonu iziireet tev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Dzīvolkis pēc skata atgādina nigthmare mitekli. Droši vien tāpēc, ka tur visi tie dzīvokļi ir ar vienādu plānojumu. Diezgan liela platība, vannas istaba gan tāda maziņa, bet vienam pašam apgriezties ir kur, un kājas diršot arī pāri vannai nav jāmet. Centrs pāris minūšu gājienā, netālu arī jurcīte un parks - es ņemtu tādu variantu, tbh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jā, tieši tāds pats kā man, tikai tur mazāk prasās remontu kā man :> Vieta pietiekami 2 cilvēkiem... Labāk kā kojās viennozīmīgi, tā kā ķer ciet, ja vēl ir pieejams, līdz universitātei gājiens smēķa garumā Nezinu kā tur trubas savilktas, bet ziemas aukstajos mēnešos arī rēķini mēdz būt diezgan nepatīkami, par siltumu var savākties uz ~100Ls (ar visu apsaimniekošanu, protams, var būt arī uz 120Ls, bet varbūt tā tikai man) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now