!G! >>Orc Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 taa kaa es esmu liels slinnkkis un nejeedzu kur vareetu internetaa kautko mekleet. taapeec es prasu jums paliidziibu. Paliidziet man atrast normaalu radiolinka piesleegumu. Buutu baigi labi ja juus uzrakstiitu cik maksaa antena, cik meenesii jaamaksaa, cik jaamaksaa par uzlikssanu, cik aatrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 13, 2003 Report Share Posted October 13, 2003 aparatura uz 500-1000ls menesha maxa no 100ls uz augshu radiolinka kvalitate 10 ballu skalaa = 3 megini labak atrast provaideri, ja nu vienigi pats negribi par tadu kljut, bet tad tev jarekinaas uz krietnu naudas zhuuksni un uz daudz klientiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 vo peec, bik stieni paraavi... nu nedabuut tev laukos netu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 me sencis piekrita maksaat pa meenessmaksu ja es dabuju antenu. Jaasaka sencciem lai vaacaas atpakall uz riigu dziivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 radiolinku .......sagribeeji arii ) un kaapec tu nevari piesleegt maajas dsl ? piemeer pings tur ir diezgan labs, kaa radiits lai speeleetu cs......... pienjemsim tagad apollo, pedaava labu variantu par 15 ls, meeenesi un aatrums 128 kb, laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 nu vecais es dziivoju laukos taadaa bedree ka nez vai tur kaadu dsl ies kaads vilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 ievilkt jau var... optiku, cik tur tos km liidz jelgavai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 . 20 km. cik tas vareetu izmaksaat? jaasaak kraat kaadas vispaar ir iespeejas laukos??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 iespeejas jau ir jebkur, galvenais lai tev maajas buutu telefons, neko vairaaak jau tur vairs nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 14, 2003 Author Report Share Posted October 14, 2003 un cik maksaa telefona ievilkssana un dsl??? Es pa ssitaam lietaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 14, 2003 Report Share Posted October 14, 2003 nu telefona taatad tev naf? sk.....nu cik tele ieviklt es nezinu, domaaju ka tas paraak daargi izmaksaat nevareetu (man liekas ka ievilkshana ir atkariiga taa cik taalu- tuvu tev atrodas tuvaakais stabs, un jauna nummura piesleegsha maaksa kaut kaadus 35ls, )! dsl ievilkshan, tieshi appolo dsl, man liekas ka maksaaj kaut kaadu 30ls, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 ja optika ir ~0.55 Ls metraa... tad pareekjini: 0.55 * 20000 --------- 11000 Ls... kraajot kabatasnaudu, pa pus gadu sakraasi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 vispar parasc radiolinx tikai extrimos gadijumos velk 20km - ja nav priekshaa nekadu skjeershlju un ja ara spiid saule un nelist lietus un nav ziema... ja tevi interese liela attaluma nets, ta sac krat naudu prieksh mikrovilju antenaam... vari iechekot www.mikrotik.lv visticamak ka tevi varetu intereset sekojoshais links: http://www.unisat.lv/index.php?mod=internt...ntetsym&lng=lat piesleguma aparatura gan ir nenormali darga, toties, ja tu spej sarunat ar blakus dzivojoshiem kaiminjiem samesties, tad kaukas reali labs var sanakt... vienigi iespejams ka pings lidz latvijas serveriem tev buus dirsaa... ak jaa un pie trukumiem pieraxtic ir vel viens punkts: nav iespējams izmantot kanālu IP-telefonijai un spēlēm tīklā skujies =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 15, 2003 Report Share Posted October 15, 2003 Orc, tev vieniigais +/- sapraatiigais variants ir Lattelekoms + mDSL, un tas arii atkariigs no taa cik tev izmaksaas telefonliinijas ievilkshana. Njemot veera visus ieprieksh mineetos variantus (optika, sateliits un cits sviests), leetaak ir nopirkt dziivokli Jelgavaa vai Riigaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 15, 2003 Author Report Share Posted October 15, 2003 ok thanks visiem vilkssu mdsl. Vinjam ir pietiekami liels aatrums lai speeleetu normaali CS??? Paldies visiem par atsauciibu. P.S. jaataisa augssaa passam savs sateliits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now