ovelss Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Lieta tāda ka es nemāku uzlikt admin tiesiibas uz sava servera... Es gribētu pateikt lielu paldies gign.lv vadībai par izsmeļošo cs server taisīšanu... Tur viss ir perfekti pastāstīt tikkai es nespēju saprast par tām admina tiesībām... Kā tur īsti sanāk... es uzrakstu piemēram - ''niks'' ''parole'' ''dffdkljsdflkfsd'' ''a'' - vai tas vispar ir pareizi... un vēl lieta tada kad es nekad nesmu izmantojis uz Cs komandu setinfo... tad ka man jadara ja piemēram mans niks ir respect un password gign ? Paldies jau jums visiem iepriekš... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovelss Posted December 6, 2005 Author Report Share Posted December 6, 2005 Āāā... unpavis gandrīz piemirsu... Vai kads nevaretu pateikt ka uz servera uzstādīt CD ? Es neprasu manuāli bet varbūt kādu linku... Lūdzu nelamajaties un neizsakat nekads replikas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Meklē, Duksi, meklē. Tepat, forumā, un googlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts