Slimjim Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Sveiki. Ir tāda problēma, cik sapratu pēc PC "niķošanās" nokāries pats Windows. Ieslēdzot PC pat neparādās Windows xp loadinga logs, tālāk vienkārši neiet ! Domāju, mošk jāpārinstelē, ielieku disku itkā viss iet, pārskata draiveru itkā viss iet, bet kad tas ir izdarīts, prost apstājās viss un paliek zils ekrāns. Kas varētu būt pa problēmu ? Mošk cietais nokūries ? Paldies jau iepriekš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Atrodi pareizo sadaļu nākošreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDepresants Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 materinkai pictavskis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slimjim Posted October 29, 2011 Author Report Share Posted October 29, 2011 tiešām neviens nevar palīdzēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 nesapratu, tev nagaj cs, , tad tu paarinstaleji kompi un ari pec parinstaleshashanas neiet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slimjim Posted October 30, 2011 Author Report Share Posted October 30, 2011 (edited) nesapratu, tev nagaj cs, , tad tu paarinstaleji kompi un ari pec parinstaleshashanas neiet?? Par cs vispār nerunāju, man negāja tālāk par šo vietu - tāpēc nodomāju pārinstelēt. Itkā sākumā instalējās - un pēctam paliek zils ekrāns un nekas nenotiek. Edited October 30, 2011 by Slimjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 pārbaudi visus kontaktus vai kartigi viss sasprausts,man ar tā bija kad nebija kartigi cietaja vads iesprausts vari meginat iejiet caur safe mode un apskatities vai viss kartiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Par cs vispār nerunāju, man negāja tālāk par šo vietu - Man arī tā bija. Toreiz mātes plate bija nosvilusi. Iespējams tev tas pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now