Print`Screen Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 (edited) Čau. Nezinu vai tā ir īsti problēma, vai arī vajag padomu. Šodien nomainīju kompim divas detaļas, video karti un Barošanas bloku, jo reāli vajadzēja vairāk vatus video kartei. Videne kas man tagad ir iekšā ir GTX 550 ti un baroklis ATX2 500W. Kādu ilgāku laiciņu geimojot BFBC2 uz high settingiem atrubās videne uzmetās melns ekrāns, bet kompis strādā normāli. Pēc restar viss atkal ir savās vietās un videne strāda. Varētu būt, ka man uzkarst videne, vai procis vai kas cits, un sistēma drošības pēc restartējas? Ja jā kādu dzesēšanas sistēmu ieteiktu pa lētām naudām? Kā ir ar ūdens dzesi? CIk lielu kasti vajag? Edited October 27, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 P's. Nevaru editot uz telefona savu topiku. Gribeeju pajautaat veel, kaa ir ar taam termopastam? Kaa var noteikt kad vinja ir jaamaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 (edited) ja VGA ceptos tad tu redzētu hieroglifus, ūdens dzesei vajag normālu atx keisu bet būs jātaisa papildus caurumi lai izvilktu rores radiatoram ārpusē, un tas nebūs no lētajiem variantiem + ja kaut ko sačakarēsi izcepsi korķus edit: termopasta principā ir jāmaina ik pa laikam jo viņa tāpar sacietē pēc kāda laika un nepilda funkciju, ar to arī sāc.. Edited October 27, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 Bāc, laikam man tomēr vajag arī citu keisu. Domāju it kā kādus divus fanus iemest, bet īsti vietas nav... Lielāks keiss vairāk iespējas Jautājums vēl - kā es varu noskaidrot, vai uz savas mātenes varu uzlikt četru kodolu procesoru? Bāc man virkne jautājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeeP oFf Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 (edited) Uzzini mātes dēla modeļa numuru, uzgooglē un atradisi INFO. Modeļa numuram vajadzētu būt uz mātesplates virsū. Vai ari velc EVERESTU. Edited October 27, 2011 by KeeP oFf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 (edited) Lieta taada, ka nu jau kka jociigi biezhi piemeklee shii pati problema. Vakaraa iemetiishu video varbuut kaads pateiks ko dariit lietas labaa edit pofig megjinashu izskaidrot. Speeleju kaadu laiku battlefield un tad pekshnji melns ekraans un CPU fans riktiigi atraak griezhas. Peec tam izlsedzu datoru paashrocigi, un iesledzu atpakalj un viss kaartibaa. Un 10 min. atpakalj nespelejot neko, vnk sezhot netaa notika tas pats. EDIT Izrādās man ir BlueScreen problēma, mēģinu tagad fixot. Bāc sūdīg. Edited October 28, 2011 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now