Jump to content
GIGN Forum

Routeris Ar Diseiblotu Dhcp


naziic
 Share

Recommended Posts

posts vēlajā vakarā -

Kojās katram savā istabā ir lan ports netam. Diez gan nepatīkami pirmos divus mēnešus bija ar to vadu dzīvoties, tā nu par laimi tiku pie routera un sakonfigurēju tā, lai wifi būtu pieejams visā dzīvoklī.

Kā kojas lika konfigurēt:

Diseiblot DHCP

Lan vadu spraust nevis WAN, bet gan kādā no Lan portiem.

Cik noprotu tas tādēļ, ka viņi nevēlas, lai es varētu pieslēgt vairākas ierīces. Katru reizi, pieslēdzoties ar citu iekārtu, brīdī, kad tiek atvērts browseris atveras viņu lapa, kur lūdz mani ielogoties un nomainīt manam profilam piesaistīto mac addresi, kad tas ir paveikts varu ar jauno ierīci brīvi rīkoties..

Ja DHCP netiek izslēgts un ja Lan vads tiek iesprausts WAN portā, tad ( pēc pieredzes ) nākamajā dienā dabūju kaut ko līdzīgu banam, šie izmeta, ka man ir pieslēgts routeris un ka man jādiseiblo DHCP - diez gan ilgi dabūju ar šo nočakarēties.

Patreiz gan nav īpaša vajadzība slēgt vēl vienu kompi klāt, tomēr vēlos uzzināt vai maz ir iespējams saslēgt vairākus kompjus tā, lai tas 'vizuāli' atbilstu viņu prasībām?

Par papildus ierīču pieslēgšanu prasa piķi, bet tas nenotiks tik regulāri, lai būtu vērts maksāt, turklāt uzskatu, ka ne tuvu nepatērēju to interneta apjomu, kurš man ir nodrošināts. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...