Jump to content
GIGN Forum

Nfs Unleashed 2


AntiDepresants
 Share

Recommended Posts

Nesaprotu sākumā spēleju ar lētu mašīnu (ford). Sākums ir vnk nereāli grūts, grūti stūrēt, nēsā pie liela ātruma, knapi var dadzīt vispār kādu. Kas ir pa vainu? Ko vaig uzstūnēt mošk? Vai sākumā tā būs kamēr kļūsi par PRO? Vai vienkārši spēle ir nereāli grūta? Stūre arī pagriežās vēlak, ne uzreiz kā pagriezū stūri! ??

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu nez 2 varianti vien bija iespējami, vai nu bots vai līki pirksti, ja saki, ka nav pareizi - tad nu tu točna melo, gan mums, gan pats sev. Nevajag sevi celt debesīs kā baigo geiming supermāsteru, ja pat Arcade nejēdz spēlēt. Man piemēram Arcade konkrēti besī, jo sūkā pežu vislaik braukāties ar neiznīcināmu supermašīnu, kuras vadībai nav absolūti nekādas korelācijas ar reālo dzīvi....

Link to comment
Share on other sites

Cik es man ir info shim nfs ir maksimaala simulaacija ko vinji ir speejushi radiit liidz shim. Tapeec arii tev ir gruuti braukt nu vismaz ar klavietuuru. Pats ieprieksh rubiiju ar xbox kontrolieri. Bija tiiri ok un easy. Iisti neatceros, bet aqpskaties vai kaut kur options nestaav simulation vai kaut kas taads.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...